Zaten 3-4 aylık kart ilandaki, muhtemelen öyle sorunlar olmayacaktır.
İlan 5 ay önce verilmiş, bence kartın fotoğrafları ve 3DMark, FurMark testleri istenmeli.
Zaten 3-4 aylık kart ilandaki, muhtemelen öyle sorunlar olmayacaktır.
Fiyatı ve performansı makul. Eğer beğenmez isen yukarıda attığım 6700 XT MSI modelini alabilirsin oda bu yıl şubat ayında alınmış sıfır ayarında ve fiyatı 10kAraçla 10-15 dakikalık mesafemde sayılıyor, fiyatı ve performansı makul müdür sizlerden bir öneri daha alıp iletişime geçmek istiyorum.
İlan 5 ay önce verilmiş, bence kartın fotoğrafları ve 3DMark, FurMark testleri istenmeli.
Sararmadan kastınız nedir, ben geçen gün ikinci SSD'mi takmak için ekran kartını çıkartmıştım hala dış iskeletinde, fanlarda veya görebildiğim kadar içerisinde bir şey bulunmamaktaydı. Bunlarda dış iskelet tarasımı biraz daha soyunuk, neresine bakmak gerekli?
Ankara'da olan ve fiyatı çok güzel olan bir kart var:Maalesef attığım linkte bulunan ürünü sahibi satmış sanırsam. Bir süre daha Arc A750 ile devam edeceğim gibi görünmekte, Param Güvende de ise alıcıyı çok memnun bıraksada sonuçta ikinci el olduğundan dolayı görerek almak istiyorum. Kargoyu gelirken veya başka bir durumda hasar meydana geldiğinde adamın ürününe yazık olacak maalesef.
Garanti istememin sebebi ise biraz daha ürünün bana güven vermesi ve bir sorun olduğunda eski sahibinin - bende her şeyi çalışıyordu, sorunsuzdu - dememesi içindi dostlar, önerilerinizi dikkate alıcağım. Sağolun.
Ankara'da olan ve fiyatı çok güzel olan bir kart var:
Bu fiyata 7700 XT bulmak çok iyi, normalde 14K altında yoktur ve kutu, fatura garanti var ve üstelik ilan taze, 3 gün önce ilan verilmiş.
Ekstra olarak bunlarada bakabilirsin:
Alabilirsen kesinlikle 7700 XT tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.