12000 TL Oyun telefonu önerisi

@berat514116 eski olması bir şeyi değiştirmiyor. Üzerinden 1,5 yıl geçmiş eski olup olmadığı tartışılır. A54 ve turevlerinden hem işlemci hem kamera hem de ekran olarak daha üstün bir cihaz S21 FE. Aralarında 1 yil var.

Merhaba, elimdeki Redmi Note 9 64-3 telefonumun gerek oyunlarda gerek de arayüz/yazılım olarak yetersiz kalmasından dolayı yeni bir telefon almaya karar verdim. Bütçem 10-12 bin civari. Oynayacağım oyunlar PUBG-pes-FIFA tarzı oyunlar olacak. Yazılımsal olarak iyi bir telefon almak istiyorum. Kamera açısından videolari ve manzara fotoğraflarını iyi çekebilecek bir telefon arıyorum. 2. el iPhone 11 almayı istiyorum ancak 1 sene sonra yazılım desteğinin kesilmeye başlanmasından dolayı soğuk bakıyorum birazcık. Araştırmalarıma göre Samsung A34 128-8 ve A74 isteklerime biraz yaklaşıyor. Bu telefonlardan hangisini almalıyım? Başka hangi telefonları alabilirim? Şimdiden teşekkürler.
S20 Fe öneririm.

Biraz eski gibi.

2022 çıkışlı kendisi.
Ve S20 FE bile hâla satarken S21 FE haldi haldi alınır.

Geçen sene çıkan S21 FE nasıl eski oluyor?

Hahaha attım ama tarzınızdan dolayı.

@berat514116 S21 FE süper cihaz ama oyun için şu 2 uygulama kesinlikle olsun Game Launcher ön yüklü geliyor zaten oyun eklentilerini Galaxy Store kullanarak indir ikisi de Samsung'a ait uygulama.

Screenshot_20230703_191608_One UI Home.jpg

Screenshot_20230703_192004_Game Plugins.jpg

Screenshot_20230703_192010_Perf Z.jpg

Son düzenleme:
@berat514116 eski olması bir şeyi değiştirmiyor. Üzerinden 1,5 yıl geçmiş eski olup olmadığı tartışılır. A54 ve turevlerinden hem işlemci hem kamera hem de ekran olarak daha üstün bir cihaz S21 FE. Aralarında 1 yil var.

Bataryası kötü diyorlar.

S20'yle karıştırdım hocam. S21'in fiyati 14bin bandında ve bütçemi aşıyor. Biraz daha aşağı fiyatlarda bir telefon önerme şansınız var mı?

Haklılık payınız var hocam ama önerdiğiniz cihazın tasarımı bile çok kötü duruyor. Ben cuma günü 4700 liraya yurt dışı S21 FE aldım yarın elime ulaşacak bakalım nasılmış.

Nereden, ne kadara aldınız hocam?

Son düzenleme:
Bataryası kötü diyorlar.

S20'yle karıştırdım hocam. S21'in fiyati 14bin bandında ve bütçemi aşıyor. Biraz daha aşağı fiyatlarda bir telefon önerme şansınız var mı?

Nereden, ne kadara aldınız hocam?
Hocam yurtdışı kayıtsız olarak dolap'ta şans eseri ilanı 5400 olarak gördüm pazarlıkla 4700'e aldım. Çerçevesinin köşelerinde hafif çizikler var ama olsun o kadar da :D Ekranı bu fiyat sonuçta. Kaydettirmek lazım bir ara. Onu da bi ara 400-500 liraya hallederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı