12000 TL'ye Kadar Mühendislik için Laptop Önerisi

Bütçe
12000

SualpSener

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
833
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
3050 baştan aşağı bana kalırsa RTX değil GTX kart. 5/10 FPS için değmez 1000 TL'ye onu alın Monster kullanacaksanız eğer.
 
Arkadaşım 12000 bütçe ile makine mühendisliği, Photoshop, biraz da oyun gibi işler için bir laptop bakıyor. Fazla alternatif yok gibi, biz bunu düşündük: Monster Abra A5 V17.1 i5-11400H 8 GB 500 GB SSD RTX3050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
1000TL daha verip bunun 3050 Ti olan modelini almaya değer mi sizce? Başka önerilere de açığız, şimdiden teşekkürler.
Niye illa monster almak istiyorsun ki. Girip link atıp bakmakla vs yanlış anlama laptop alınmaz hocam. Ekran Hz detayından tutun üzerinde ki GPU nun kaç watllık sürüm olduğuna kadar sizi daha sonra pişman edecek detaylar var. Kaldıki monsterda memnun olan kadar memnun olmayan çok fazla kişi sayısı var. Ben olsam paramı böyle bir laptba 12 bin vermem. Onu geçtim burdan balkanlara gitseniz monster casper gibi markalar bulamazsınız.
 
Açıkçası monster gerçekten p/f olarak iyi ama bir de ne tarz programlar kullanacaksınız.
Ayrıca almışken önerim 16gb Ram olması onu da monster in sitesinden özelleştirebilirsiniz.
 

Buyurun.

Tamam Ryzen 7 iyi hoş da o kadar da değil bu kombinasyonla her türlü Monster bile olsa o paraya 3050 alınır.
 
Tamam Ryzen 7 iyi hoş da o kadar da değil bu kombinasyonla her türlü Monster bile olsa o paraya 3050 alınır.

Bence ürün gayet iyi. Yukarıda birisi 1650 ile 3050 arasında çok fark olmadığını söylemiş. Bence işlemcinin iyi olması render alınacak ise iyi olur performansı.
 
Niye illa monster almak istiyorsun ki. Girip link atıp bakmakla vs yanlış anlama laptop alınmaz hocam. Ekran Hz detayından tutun üzerinde ki GPU nun kaç watllık sürüm olduğuna kadar sizi daha sonra pişman edecek detaylar var. Kaldıki monsterda memnun olan kadar memnun olmayan çok fazla kişi sayısı var. Ben olsam paramı böyle bir laptopa 12 bin vermem. Onu geçtim burdan balkanlara gitseniz monster casper gibi markalar bulamazsınız.
Niye böyle bir yorum attığımızı gerçekten anlamadım. Bu tarz bilgisayarlar heryerde var. Monster Çin'den malı alıp birleştiriyor. Siz bubu sadece Monster mı yapıyor sanıyorsunuz? Hatta tam markayı hatırlamıyorum Almanya'nın da böyle bir markası var.

Ayrıca Monster'in Almanya da mağazası da var ve satış yapıyorlar hatta sitesi bile var 🤣.


Konuya dönersek arada ciddi fiyat farkı olmadıkça (benzer özelliklerde) Monster tercih etmeyin ama gidipte RTX 3050 varken GTX 1650 almayın.

Ekleme:Oyunda çok farketmez diyenler için bunu iyi okuyup YouTube'den baksınlar insan aşık olur böyle teknolojiye.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı