Arkadaşlar benim sizleri aptal yerine koymak yada sanal alemde egomu tatmin etmek gibi bir niyetim yok. Ben sizlerin bilgisine başvurmak istedim bu sistemle nereye kadar giderim diye sormak istedim. ben 9 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve 5 senedir 12.700 tl biriktirebildim. Aslında bu parayı bilgisayara yatırmak gibi bir niyetim yoktu. Taaki GTA V in 4k oynanabildiğini, bilgisayara çıkacağını ve mükemmel grafiklerini görene kadar. Değiştirilebilir parçaları çok abartmadım onları daha sonra değiştirme gibi bir rahatlık olduğu için. Ancak işlemci ve anakartı değiştirmeye kalksan tonla masraf çıkar. Ben o masrafı tek seferde yapıp önümüzdeki abartısız 10 sene beni götürmesini istiyorum. Şuan maaşı iyi olan bir işe başladım ve ona güvenerek 3 way sli yapmayı düşünüyorum zamanla. Ancak bu işi bilen ve benden daha bilgili arkadaşlara danışmak istedim. Bu şekilde bana çıkışmanız gerçekten moral bozucu... Benim istediğim Gta V i 4k ultra oynayabilmek ve 10 sene boyunca bu sistemle eklemeler yaparak devam etmek. Buna göre bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.