12000 TL'ye PC önerileriniz

İşlemci İ7-4790K alıp 4-5 yıl çok çok rahat kullanabilirsin yetmediği yerde O.C özelliğine sahip MSİ Gaming-7 anakart ile çok güzel O.C yapıp yoluna devam edebilirsin. Oyun sisteminde önemli olan GPU'dur.

Son düzenleme:
İlla DDR4 X99 lu sistem kurmak istiyorsanız ve oyun odaklı işe gtx 980 Sli olması lazım orda.
doPP7D.png

Arkadaşlar benim sizleri aptal yerine koymak yada sanal alemde egomu tatmin etmek gibi bir niyetim yok. Ben sizlerin bilgisine başvurmak istedim bu sistemle nereye kadar giderim diye sormak istedim. ben 9 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum ve 5 senedir 12.700 tl biriktirebildim. Aslında bu parayı bilgisayara yatırmak gibi bir niyetim yoktu. Taaki GTA V in 4k oynanabildiğini, bilgisayara çıkacağını ve mükemmel grafiklerini görene kadar. Değiştirilebilir parçaları çok abartmadım onları daha sonra değiştirme gibi bir rahatlık olduğu için. Ancak işlemci ve anakartı değiştirmeye kalksan tonla masraf çıkar. Ben o masrafı tek seferde yapıp önümüzdeki abartısız 10 sene beni götürmesini istiyorum. Şuan maaşı iyi olan bir işe başladım ve ona güvenerek 3 way sli yapmayı düşünüyorum zamanla. Ancak bu işi bilen ve benden daha bilgili arkadaşlara danışmak istedim. Bu şekilde bana çıkışmanız gerçekten moral bozucu... Benim istediğim Gta V i 4k ultra oynayabilmek ve 10 sene boyunca bu sistemle eklemeler yaparak devam etmek. Buna göre bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı