teemo8
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese merhaba oncelikle.
Uzun zamandır masaustu bilgisayar alma niyetindeyim. Daha onceleri de konu olusturmustum ama o zaman bütçem dusuk oldugu için APU sistem dusunuyordum. Bayağı da zaman oldu zaten belki piyasa degismistir diye tekrar acmak istedim.
Soyle ki, sadece kasa için 12000 TL bütçem var. Alabilecegim en iyi sistemi almak istiyorum. Alma amacım sadece oyun oynamak. Guzel bir oyun performansı versin yeterli benim için. Ama arastırdıgım kadarıyla parcalar arasında inanılmaz farklar oluyor. Ornegin; kafamda RTX 3060 ekran kartı olan bir sistem almak var. Ama RTX 3060'larda bile bir suru marka ve model var ve aralarında ne fark oldugunu bilmiyorum. Kimisi 2 fanlı kimisi 3 fanlı. Mesela dun az kalsın Ventus modeli olan bir PC siparis edecektim ama arastırdım ki ısınma sorunu oluyormus. Simdi sizlere arastırmalarım sonucu kafamda olusan birkac sistemi asagıya bırakıyorum. Bunlardan hangisi iyidir hangisi degildir, degistirmem gereken bir parcası var mıdır, kronik sorun vs. Ya da sizlerin bildigi onerecegi bir kasa var mıdır? Bir de asagı yukarı bu parcalara normal-iyi bir oyun performansı alabilir miyim? Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim.
www.qp.com.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Son olarak işlemci tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim. Kafam da R5 3600 var. i5 11. nesil ile kıyaslandıgında hangisi daha agır basar?
Uzun zamandır masaustu bilgisayar alma niyetindeyim. Daha onceleri de konu olusturmustum ama o zaman bütçem dusuk oldugu için APU sistem dusunuyordum. Bayağı da zaman oldu zaten belki piyasa degismistir diye tekrar acmak istedim.
Soyle ki, sadece kasa için 12000 TL bütçem var. Alabilecegim en iyi sistemi almak istiyorum. Alma amacım sadece oyun oynamak. Guzel bir oyun performansı versin yeterli benim için. Ama arastırdıgım kadarıyla parcalar arasında inanılmaz farklar oluyor. Ornegin; kafamda RTX 3060 ekran kartı olan bir sistem almak var. Ama RTX 3060'larda bile bir suru marka ve model var ve aralarında ne fark oldugunu bilmiyorum. Kimisi 2 fanlı kimisi 3 fanlı. Mesela dun az kalsın Ventus modeli olan bir PC siparis edecektim ama arastırdım ki ısınma sorunu oluyormus. Simdi sizlere arastırmalarım sonucu kafamda olusan birkac sistemi asagıya bırakıyorum. Bunlardan hangisi iyidir hangisi degildir, degistirmem gereken bir parcası var mıdır, kronik sorun vs. Ya da sizlerin bildigi onerecegi bir kasa var mıdır? Bir de asagı yukarı bu parcalara normal-iyi bir oyun performansı alabilir miyim? Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim.
'qp ventus oyun bilgisayari' için arama sonuçları
NOVA-ROG3060 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar ( Marvel’s Guardians Of The Galaxy Hediyeli ! ) - Gaming.Gen.TR
NOVA-3060 oyuncu bilgisayarı INTEL AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
VORISPIE-VP1 / AMD Ryzen 5 3600 / MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VORISPIE-VP1 oyuncu bilgisayarı RTX 3060 12GB ekran kartı ve AMD’nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 3600 ile güçlendirilmiştir.
EPIC-3060 / INTEL I3-12100F / MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EPIC-3060 oyuncu bilgisayarı RTX 3060 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.
MANTIS-3060Ti / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
AORUS-5600X / AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti VISION 2.0 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
AORUS-5600X oyuncu bilgisayarı RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden AMD Ryzen 5 5600X ile güçlendirilmiştir.
Son olarak işlemci tavsiyesinde de bulunursanız sevinirim. Kafam da R5 3600 var. i5 11. nesil ile kıyaslandıgında hangisi daha agır basar?