12400F - 4060 vs 12400F - 6700XT ikilileri

Venuuex

Hectopat
Merhaba,

Bu sistemlerden hangisini önerirsiniz ek olarak hangi özelleştirmeleri önerirsiniz?

Merhaba,

Bu sistemlerden hangisini önerirsiniz ek olarak hangi özelleştirmeleri önerirsiniz?

İlki iyidir sadece soğutucu üzebilir. Onu sıvı ile değiştirebilirsiniz isterseniz veya direkt bu şekilde aldıktan sonra farklı bir soğutucu takarsınız.

Özelleştirme gerektirecek herhangi bir parça göremedim ikisinde de, Thermaltake PSU ile soğutucunun çok iyi olduğu söylenemez fakat iş görürler.

Saf güç isterseniz 6700 XT'li olanı; DLSS, FG vs. gerektiren oyunlar oynuyorsanız 4060'lı olanı alın.

Özelleştirme gerektirecek herhangi bir parça göremedim ikisinde de, Thermaltake PSU ile soğutucunun çok iyi olduğu söylenemez fakat iş görürler.

Saf güç isterseniz 6700 XT'li olanı; DLSS, FG vs. gerektiren oyunlar oynuyorsanız 4060'lı olanı alın.
En kaliteli deneyimi anladığım kadarıyla 2.sistem veriyor değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS etkisi kas gücü olarak bu karşılaştırma iyi gibi.

Diğerinde FSR açık mı?

Diğerinde FSR açık mı?

Değil FSR'yi katmadım DLSS muhabbeti var diye FSR girerse durum değişir.

Fakat FSR DLSS kadar iyi bir etken olmadığı ortada şahsen ben RX6700 XT alırdım modlama falan da severim çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı