12400F - RTX3060 sistem için 144Hz monitör tavsiyesi

Hocam liyama adlı markayı ilk kez duydum. Nasıl bir marka ben de monitör bakıyorum şu sıralar alınır mı? biraz da aksiyoncuyumdur yani pek bilinmeyen markaları alıp denemek hoşuma gidiyor.

Hazır sistemlere bakmanızı tavsiye ederim. O bütçeye çok daha iyi bileşenli hazır sistemler var.
Hazır sistemlere baktım ama ekran kartı stokları yoktu hiçbirinin ya da 2.50GHz işlemciyi değiştirme seçeneği olmuyordu.

Hazır sistemlere bakmanızı tavsiye ederim. O bütçeye çok daha iyi bileşenli hazır sistemler var.
Son zamlardan sonra artık olmadığını farkettim. 😕

NOVA-TUF3060Ti / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bunu alabilirsiniz. Bütçeyi 1.650TL arttırarak 4.6GHz 13. nesil İ5-13400F işlemciyi seçerseniz güzel olur.

NOT: aslında sistemin ilk hali de gayet performanslı GHz'e fazla takıntınız yoksa bence ilk hali daha bütçe dostu olduğu için iyi olabilir.

Son düzenleme:
Biraz Intel-NVIDIA takıntım var da bütçe yine 24K.

Olsun hocam yine o fiyata 3060 alınmaz, o fiyat bandına daha iyi sistemler var buyurun;

(Linkte 3060 8 GB diyor, lakin 3060 Ti 8 GB modeli attığım sistemdeki ekran kartı, siteye girince görürsünüz zaten)

Olsun hocam yine o fiyata 3060 alınmaz, o fiyat bandına daha iyi sistemler var buyurun;

Bunlar daha iyi olur ben o fiyat bandında önüme çıkanı atarak hata yapmışım.

3070'li sistem iyi gibi duruyor.

(Linkte 3060 8 GB diyor, lakin 3060 Ti 8 GB modeli attığım sistemdeki ekran kartı, siteye girince görürsünüz zaten)

İşlemciyi 13400F yapıp ekledim sepete. Monitörde AOC ile gigabyte arasındayım.

İşlemciyi 13400F yapıp ekledim sepete. Monitörde AOC ile Gigabyte arasındayım.

Hangi sistemi 13400F yaptınıza hocam? Bir de sizin bu 13400F takıntınız nedir? Attığım sistemlerdeki işlemci gayet iyi besliyor güzel bir performans sunuyor ekstradan değiştirilmeye ihtiyacı yok.

Hangi sistemi 13400F yaptınıza hocam? Bir de sizin bu 13400F takıntınız nedir? Attığım sistemlerdeki işlemci gayet iyi besliyor güzel bir performans sunuyor ekstradan değiştirilmeye ihtiyacı yok.
IMOLA 3070 olanda 13400F aldım. 12400F almama nedenim 2.5 GHz olmasıydı. Gerekli değilse çıkartabilirim teşekkürler cevap için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı