12400F ve 4070 Ti için 1500-2500 TL PSU önerisi

Bütçesi ve sistemine göre ilk bu geldi aklıma. Daha üst modeller zaten bütçesini aşıyor. Bütçeyi aştığı zaman da TT 850W PSU'yu alır.
O halde başka öneri yoksa 2500-2700e kadar onu tercih edeceğim gibi

850w olanı alın geçin hocam. Fiyatı gayet iyi günümüz şartlarına göre. İleride yükseltme yapsanız dahi sizi üzmez.
Hocam tam modülermiş bu, benim kasada baya bi kablolama var, iyide yapılmış bi kablolama. Psu montajında fark eden bişey olur mu peki? Uyumsuzluk vs. Çünkü ön panelde bulunan rgb aydınlatması reset tuşuna ayarlanmış bende.

sebebinin PSU olma ihtimali çok yüksek.

Sorunun kaynağını tespit etmeden böyle büyük miktarları harcamayın. Daha fazla deneme yapın. Yük altına sokun ve sürekli kapanırsa o zaman PSU olma ihtimali yüksek dersiniz. TT GF modelini o fiyata kesinlikle önermem. Zaten performansı rakiplerinin gerisinde üstüne içi de kaliteli değil. Fiyatına bakınca da hiç alınmaması gerekiyor.

Sepette 2850 TL civarı diyor. Bunu alın direkt alacağınız zaman. GF olan modelden çok daha kaliteli.

Sorunun kaynağını tespit etmeden böyle büyük miktarları harcamayın. Daha fazla deneme yapın. Yük altına sokun ve sürekli kapanırsa o zaman PSU olma ihtimali yüksek dersiniz. TT GF modelini o fiyata kesinlikle önermem. Zaten performansı rakiplerinin gerisinde üstüne içi de kaliteli değil. Fiyatına bakınca da hiç alınmaması gerekiyor.

Sepette 2850 TL civarı diyor. Bunu alın direkt alacağınız zaman. GF olan modelden çok daha kaliteli.

Daha önce hiç yaşamadım 3070 kullanırken, 4070 Ti aldım 1 hafta kadar önce, bugün Full Ultra takılırken birden reset attı sistem.
Ek olarak sizin TT dışında önereceğiniz bir PSU varsa oda olur, markalardan anlamamamda da pek

Daha önce hiç yaşamadım 3070 kullanırken, 4070 Ti aldım 1 hafta kadar önce, bugün Full Ultra takılırken birden reset attı sistem.

Biraz daha deneme yapın almadan önce. Almaya karar verdiğinizde de GF1 modelini alın üstte attığım. GF olanı değil. Bariz fark var arada çünkü.

Biraz daha deneme yapın almadan önce. Almaya karar verdiğinizde de GF1 modelini alın üstte attığım. GF olanı değil. Bariz fark var arada çünkü.

Aslında acelem sistem zarar görür korkusu, 4070 Ti alırken araştırma yaptığımda forumda kullananlar 650W yeter demişti ancak bazı kesim yetmez diyordu. Onları göz önünde aldığımda bu günde reset yediği için bir gözüm korktu 😂😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı