125 CC racing alınır mı?

Başlangıç için 125CC almanız gerekmiyor. Ailenizden dolayı diyorsanız ona bir şey diyemem ama başlangıç motoru şu CC olur, bu CC olur gibi şeyleri takılmayın. Eğitim ile isterseniz 1000CC ile bile başlayabilirsiniz.

O zaman direk 250 CC ile başlarsam daha güzel motorlara bakabilirim galiba ailevi sorunlarım var bu konuda.

250'lik al şu yok 125 likle başla onunla başla kafana geçer falan hepsi hikaye ulan yabancılar en az 300 lükle başlıyor çoğu ZX4 R3 ZX6 ile başlayanlar dolu R7 kullananları zorbalıyorlar kendi aralarında tek gereken magandalık yapmayacaksın alışma zamanlarında.

18 yaşındayım motor almayı düşünüyorum babam düşük CC başla dedi. Ben de en az 125 CC ile başlamak istiyorum. Sevdiğim tarz racing tarzi 125 CC için racing almak mantıklı mı? Bir de hangi motoru tavsiye edersiniz? Bütçem en fazla 120k olur.

Motosiklet hayatına racing sınıfından devam etmek istiyorsan alabilirsin. Oturuş pozisyonu ve motosiklet tarzı kişiden kişiye değişeceği için gönül verdiğin sınıfa yönelip devam edebilirsin. 125CC ile başlayıp aynı motodinamik üstünden devam ederek basamak basamak atlayarak motor hayatını sürdürebilirsin.

Bana göre başlangıç için 125CC önemli bir CC hacimidir.Kişiler motora başlayacak birinin genel yeteneğini motorla ilgili kaabiliyetlerini ön göremeyeceği için ki bu gibi durumlarda motora başlayan da kendi yeteneklerini ön göremez. Bu gibi durumlarda telafisi mümkün seni pişirecek bir CC hacmi 125CC'dir.

Motosiklet CC basamakları arasını zaman tecrübe ve eğitimle ne kadar uzun tutarsanız o kadar çok gelişirsiniz.

Paranın satın alabileceği en pahalı ve en güçlü motoru alanlar yeteneklerini öngöremedikleri için bir noktadan sonra patlıyorlar maalesef. Önce düşük CC mümkünse eğitim sonra devam.

Motosiklet hayatına racing sınıfından devam etmek istiyorsan alabilirsin. Oturuş pozisyonu ve motosiklet tarzı kişiden kişiye değişeceği için gönül verdiğin sınıfa yönelip devam edebilirsin. 125CC ile başlayıp aynı motodinamik üstünden devam ederek basamak basamak atlayarak motor hayatını sürdürebilirsin.

Bana göre başlangıç için 125CC önemli bir CC haci midir? Kişiler motora başlayacak birinin genel yeteneğini motorla ilgili kaabiliyetlerini ön göremeyeceği için ki bu gibi durumlarda motora başlayan da kendi yeteneklerini ön göremez. Bu gibi durumlarda telafisi mümkün seni pişirecek bir CC hacmi 125CC'dir.

Motosiklet CC basamakları arasını zaman tecrübe ve eğitimle ne kadar uzun tutarsanız o kadar çok gelişirsiniz.

Paranın satın alabileceği en pahalı ve en güçlü motoru alanlar yeteneklerini öngöremedikleri için bir noktadan sonra patlıyorlar maalesef. Önce düşük CC mümkünse eğitim sonra devam.

Bana ideal olarak 125 CC diyorsunuz yani bende yeniyim ilk defa bileceğim gençlik hevesim var racing tarzı istiyorum 125 CC racing alınır mı diye merak ediyordum sağ olun teşekkür ediyorum.

Bana ideal olarak 125 CC diyorsunuz yani bende yeniyim ilk defa bileceğim gençlik hevesim var racing tarzı istiyorum 125 CC racing alınır mı diye merak ediyordum sağ olun teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Tarzınız ne ise keyfiniz hangisini istiyorsa o motorla zaman geçirin lütfen. Sizi mutlu edecek şey racing ise bu racing olmalı. Şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı