1250 TL Ekran kartı önerisi

Randower

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Üniversite öğrencisi
Profil Kapağı
1524136703
Merhabalar, öncelikle eklemem gerekirse aklımda GTX 1060 3 GB var. İşlemcim i5-4460 alınacak ve yanına maksimum 1250 TL olacak şekilde bir ekran kartı lazım. Var mıdır daha iyi bir öneriniz ? Ve rica ediyorum bütçe artmasın. 1300TL'lık öneri de yapabilirsiniz ama muhtemelen alamayacağım çünkü 1250 tam sınırım. :)

Sistemden çıkacak olan eski ekran kartım: R9 270.

Bellek konusunda 3GB yetersiz kalıyor güçlü bir kartta bellekden dolayı ayar kısmaya değmez bence. Asus Radeon RX570 Expedition 4GB 256Bit hiç değilse az daha çıkıp bu kartı alın hem DX12 oyunlarda biraz daha iyi performans sergiliyor.

İ5 4460 gayet iyi bir işlemci GTX1070 ekran kartını 1080P ultra ayarlarda besleyebiliyor.

RX 580'i şiddetle öneririm pişman olmazsın. Youtube'den yakın fiyattaki ekran kartlarıyla karşılaştırmalarına da bakmanı öneririm. (FPS açısından)

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580'i şiddetle öneririm pişman olmazsın. Youtube'den yakın fiyattaki ekran kartlarıyla karşılaştırmalarına da bakmanı öneririm. (FPS açısından)
1250 liraya zor geldim diyorum en başta zaten. Fakat her arttırdığımda şu kadar ekle şunu al diyorsunuz. GTX Titana kadar gider bu yol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı