1250 TL Ekran kartı önerisi

1250 liraya zor geldim diyorum en başta zaten. Fakat her arttırdığımda şu kadar ekle şunu al diyorsunuz. GTX Titana kadar gider bu yol.
Dostum burda söylenen ürünler fiyat/performans ürünü şimdi ufak vericeğin rakam ilerde işine yarıcayacak. Sonra pişman olmanı istemem. Araştırıp RX 580 nasıl bir ekran kartı olduğunu görebilirsin.

1250 liraya zor geldim diyorum en başta zaten. Fakat her arttırdığımda şu kadar ekle şunu al diyorsunuz. GTX Titana kadar gider bu yol.

Dediğine katılıyorum bende GTX 1050Ti' dan GTX 1060 6GB' a kadar geldim. Fakat şimdi ödün vereceğin bütçe uzun vadede sana daha geç ekran kartı aldırarak kar sağlatacak aslında.O yüzden bende biraz daha bütçe arttırarak :) bunu öneriyorum;
Galax GeForce GTX1060 6GB EX OC Black 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60NRH7DVM6EC) - Bilgisayar Bileşenleri

Bu marka dünyada bilinmesine rağman ülkemizde piyasa yeni girdiğinden, piyasadan pay almak ve kendini tanıtmak için indirime gitmiş. Ayrıca farklı markaların farklı soğutma alternatifleri ve azda olsa değişen çekirdek hızlarından dolayı fiyat farkı oluyor. Ama bence bunlar kesinlikle 450 TL etmez.

Dostum burda söylenen ürünler fiyat/performans ürünü şimdi ufak vericeğin rakam ilerde işine yarıcayacak. Sonra pişman olmanı istemem. Araştırıp RX 580 nasıl bir ekran kartı olduğunu görebilirsin.
Önerdiğiniz ekran kartı 4GB mi 8GB mi ? Bütçemi arttırmaya karar verdim tekrar, tekrar ve tekrar :(

Nvidia’dan şaşma da ne alırsan al derim.

Satış sebebiniz nedir ? 4 Ay için 600 lira zarara neden giriyorsunuz ?
Bir sıkıntısı yok. Bilgisayarımı komple satıyorum. Parçaları da satıyorum. Dilersen bu konuya bakabilirsin. Beni bu kadar düşünüyorsanız daha fazla da verebilirsiniz hayır demem. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı