1250 TL klavye önerisi

Bütçe
1250
Daha fazla  
Merhaba herkese,

Öncelikle forumdaki benzer bütçedeki konuları gezdim ama aradığımı bulamadım. Son çare olarak konu açayım dedim. Mekanik klavye kullanmadım daha önce, laptop kullanıcısıydım. Logitech G103 var milattan kalma :) aşırı gürültülü tıklama sesi olmasın tek isteğim bu.

Üstünde şunu versen daha iyi olur dediğiniz klavyeler varsa ekstra olarak belirtebilirsiniz. Beğenirsem seve seve alırım. Ancak bütçeye sadık kalmam cebim için iyi olacaktır :)

Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

Yurtdışı sıkıntı değilse:

Nakliye kısmında ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz 770-800TL gibi bir fiyata geliyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek bir klavye. Gateron switch'ler kullanılmış. Türkiye'de satılmadığı için pek bilinmiyor. Klavye ile alakalı diğer düşüncelerimi de konuda yazmıştım.

Alternatif olarak buna bakabilirsiniz:

Bunlar yakın bütçede alabileceğiniz en mantıklı mekanikler. Eğer sıkıntı değilse ikinci el sitelerinde kapalı kutu Mizar MZ60, HK Gaming GK61 gibi klavyeler ucuz fiyatlara satılıyor. Normalde rahat 1000TL üstü edecek klavyeler ama 500TL civarındalar. Nedeni de Amazon'da fiyatında hata olup da ucuza satıldığında stoklayanlar. Bunlardan birini almanız da mantıklı olur.

Hyper X listeme ekledim.

%60 ya da %80 klavye istemiyorum hocam numerik tuşlar bazı oyunlarda işime çok yarıyor ETS2 gibi falan, o yüzden söylediğiniz diğerlerine yönelemeyeceğim. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Farklı önerileri olan varsa açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı