1250 TL mouse önerisi

Bütçe
1200-1300
100 TL'lik ofis mousesi almadım, ama senin mantığınla dandik bir mouse aldım, güya gaming mouse kendisi, sürekli spinout oluyor FPS oyunlarında çok büyük sorunlar yaratıyor. Ha senin gibi hikaye oyunudur, Minecrafttır, Soulstur takılsam sorun yok dediğin gibi.

Tamamdır kral m3'ü sipariş geçeceğim yardımın için teşekkür ederim.
Önemli değil dostum hayırlı olsun güle güle kullan.
Bu arada belki gözünden kaçar wraith esports sitesinde siyah olanı 1250 camel renk olanı 1150, rengi sorun etmezsen 100 TL daha cebinde kalabilir.

Mose Click Switch'leri DPI detayları mouse Hzleri Wireless mouse kablolu mouse farkları Wireless mouse şarj ömrü kablolu mouse kablo kalitesi.

Evet gördüm camel daha tatlı durduğu için kameli sipariş edeceğim galiba.

Beğenmezsem iade edemez miyim yani?

Maalesef. Fakat el ölçüleriniz vs. sıkıntı çıkartmıyorsa pişman olacağınız bir mouse değil endişe etmeyin.

İşte öyle bir sorunum var el ölçülerimi tutuş şeklimi vs. bilmiyorum öğrenmek istediğimde ise nedense ters psikoloji olumuşçasına mouse yi normalden farklı ve rahatsız edici kullanıyorum.

İşte öyle bir sorunum var el ölçülerimi tutuş şeklimi vs. bilmiyorum öğrenmek istediğimde ise nedense ters psikoloji olumuşçasına mouse yi normalden farklı ve rahatsız edici kullanıyorum.

Bu şekilde ölçün elinizi.

Tutuş şeklinizi de genelde fareyi nasıl kavrıyorsanız o şekilde tutarken bir fotoğraf atarsanız M3'ün size uyumlu olup olmadığını söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…