1250 TL mouse önerisi

Bütçe
1200-1300
10 senedir iyi bir sisteme sahibim ve piyasada ki tüm kaliteli oyunları oynadım bana bilmeden yorum yapma diyorsun yaşına veriyorum bu yorumu tekrardan söylüyorum ha 400'lük ha 4000'lik mouse hiçbir şey değişmez.

Mouse meselesine araba örneği vermen o kadar alakasız ki, ekran kartımı kardeşim bu altı üstü mouse 100TL'lik ofis mouse almadığın sürece aynı işlev.
100 TL'lik ofis mousesi almadım, ama senin mantığınla dandik bir mouse aldım, güya gaming mouse kendisi, sürekli spinout oluyor FPS oyunlarında çok büyük sorunlar yaratıyor. Ha senin gibi hikaye oyunudur, Minecrafttır, Soulstur takılsam sorun yok dediğin gibi.

Tamamdır kral m3'ü sipariş geçeceğim yardımın için teşekkür ederim.
Önemli değil dostum hayırlı olsun güle güle kullan.
Bu arada belki gözünden kaçar wraith esports sitesinde siyah olanı 1250 camel renk olanı 1150, rengi sorun etmezsen 100 TL daha cebinde kalabilir.

10 senedir iyi bir sisteme sahibim ve piyasada ki tüm kaliteli oyunları oynadım bana bilmeden yorum yapma diyorsun yaşına veriyorum bu yorumu tekrardan söylüyorum ha 400'lük ha 4000'lik mouse hiçbir şey değişmez.

Mouse meselesine araba örneği vermen o kadar alakasız ki, ekran kartımı kardeşim bu altı üstü mouse 100TL'lik ofis mouse almadığın sürece aynı işlev.

Mose Click Switch'leri DPI detayları mouse Hzleri Wireless mouse kablolu mouse farkları Wireless mouse şarj ömrü kablolu mouse kablo kalitesi.

100 TL'lik ofis faresi almadım, ama senin mantığınla dandik bir mouse aldım, güya Gaming mouse kendisi, sürekli spinout oluyor FPS oyunlarında çok büyük sorunlar yaratıyor. Ha senin gibi hikaye oyunudur, minecrafttır, soulstur takılsam sorun yok dediğin gibi.

Önemli değil dostum hayırlı olsun güle güle kullan.
Bu arada belki gözünden kaçar Wraith e-Sports sitesinde siyah olanı 1250 camel renk olanı 1150, rengi sorun etmezsene 100 TL daha cebinde kalabilir.

Evet gördüm camel daha tatlı durduğu için kameli sipariş edeceğim galiba.

@ornitorenk

1700953184745.png

Bir sorun çıkarsa iade edemez miyim?

Eki Görüntüle 2031141
Sanırım sadece bir sorun, arızalı olması durumunda vs. iade kabul edildiğini söylemeye çalışmışlar. Mouse size ulaştığında tamamen sorunsuz olup iade etmek istediğinizde kabul etmiyorlar, fakat bir sorun varsa değişim, iade yapıyorlar şeklinde anladım.

Beğenmezsem iade edemez miyim yani?

Maalesef. Fakat el ölçüleriniz vs. sıkıntı çıkartmıyorsa pişman olacağınız bir mouse değil endişe etmeyin.

İşte öyle bir sorunum var el ölçülerimi tutuş şeklimi vs. bilmiyorum öğrenmek istediğimde ise nedense ters psikoloji olumuşçasına mouse yi normalden farklı ve rahatsız edici kullanıyorum.

İşte öyle bir sorunum var el ölçülerimi tutuş şeklimi vs. bilmiyorum öğrenmek istediğimde ise nedense ters psikoloji olumuşçasına mouse yi normalden farklı ve rahatsız edici kullanıyorum.
1700953627466.png

Bu şekilde ölçün elinizi.

Tutuş şeklinizi de genelde fareyi nasıl kavrıyorsanız o şekilde tutarken bir fotoğraf atarsanız M3'ün size uyumlu olup olmadığını söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı