Yaşım 17 ehliyeti almama az kaldı ve motor seçiminde zorlanıyorum sadece kullanış değil satış kısmına da önem veriyorum 125CC de XMAX düşündüm RZ125 reale125X cappucino125 NS125 düşündüm fakat aldığım zaman satma konusu da bir problem olacak ikinci el almayı düşünüyorum ve 1-2 sene içerisinde yüksek CC motora da geçmeyi düşünüyorum XMAX tercih etsem hem hantal hem 170-180 bin TL bandında Çinli bir motora 120-130bin vermek te istemiyorum çünkü verdiğiniz paraya kıyasla çok zarar oluyor ve zor gidiyor özellikle 125CC de o yüzden 35-50 bin TL arasında 10.000km altı bir cappucino 125 düşünüyorum çünkü alsam bile 4-5 sene hurda olana kadar kullanırım yeni motor alsam bile iş-keyfi kullanım olarak 2 motorum olmuş olur ama güvenlik kalite olarak da reale125X biraz daha yakın geldi açıkçası kafam çok karışık ama amacımı anlatabilmişimdir fikirlerinizi merakla bekliyorum. Amacım hem alınca kolay ve aşırı değer kaybı olmadan satmak kalite güvenli sürüş veyahut bunlardan vazgeçebilirim cappucino alarak ama 35-50bin TL civarı para vermiş olurum. Not PCX ve NMAX piyasası çok yüksek ve biraz hor kullanılıyor bütçemde Max 150 bin TL civarı.