12700F işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
0-10 bin arası

Beko1963

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem kuruyorum da sistemim şöyle;

İşlemci: Intel Core i7 12700F.
Anakart: MSI Pro H610M-G Intel H610.
RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz.

Bütçem dolasıyla şöyle bir sistem kurdum. Buna gidecek güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçem maksimum 10 bin TL.

Yeni bir sistem kuruyorum da sistemim şöyle;

İşlemci: Intel Core i7 12700F.
Anakart: MSI Pro H610M-G Intel h610.
RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz.

Bütçem dolasıyla şöyle bir sistem kurdum. Buna gidecek güzel bir ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçem maksimum 10 bin TL.

Bütçede en mantıklısı RX 7600 olur da işlemciyi aldınız mı?

İşlemciyi 12400F'e düşürüp ekran kartına 4-5 bin TL gibi bir ek bütçe ayırsanız daha iyi olur.
öyle de yapabilirim hocam daha almadım bi bakayım tekrardan

Bütçede en mantıklısı RX 7600 olur da işlemciyi aldınız mı?
yok daha almadım ya bütçeme göre aklıma yatan o oldu
Sıfır tek seçenek RX 7600. Ben olsam ikinci el RX 6900 XT, RTX 3080 gibi kartlar kovalardım.
hocam ikinci elde kovalarım ama tam güvenemiyorum bide çok çok aşırı anlayan biri değilim bu işlerden
12100F + RTX 3060 kullanıyorum sistemin performansından oldukça memnunum belki sizin için bir fikir olur.
bi bakayım onlara da teşekkür ederim
mantıklı duruyor hocam teşekkürler

hocam ikinci elde kovalarım ama tam güvenemiyorum bide çok çok aşırı anlayan biri değilim bu işlerden

İşlemciyi almadıysanız bunu alın bazı geceler 3500'e düşüyor ve 3 taksit var. Yanına da sıfır 4060 Ti alıp sağlam bir kombo yapmış olursunuz.

Öyle de yapabilirim hocam daha almadım bir bakayım tekrardan.

Yok daha almadım ya bütçeme göre aklıma yatan o oldu.

Hocam ikinci elde kovalarım ama tam güvenemiyorum bir de çok çok aşırı anlayan biri değilim bu işlerden.

Bir bakayım onlara da teşekkür ederim.

Mantıklı duruyor hocam teşekkürler.

İşlemci i5 13400F yapıp bunu alabilirsiniz.

İşlemciyi almadıysanız bunu alın bazı geceler 3500'e düşüyor ve 3 taksit var. Yanına da sıfır 4060 Ti alıp sağlam bir kombo yapmış olursunuz.

yok daha almadım fikir için teşekkürler büyük ihtimal işlemciyi i5e düşürüp ekran kartına abanıcam diğer arkadaşın ve sizin dediğiniz gibi daha mantıklı oluyor ama tabi ki bütçem doğrultusunda güzel bir oyun performansı veren sistem istiyorum

İşlemci i5 13400F yapıp bunu alabilirsiniz.

evet böylede yapabilirim ekran kartı çok daha önemli bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı