12900KS sistem önerisi

• Konuyu başlatan QNER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 693
2000 watt
2000 watt ne 700-750W yeterli olacaktır.
2x8 veya 2x16 4x8 gibi çok kanallı RAM dene.

Dikkat et DDR5 bu RAM'leri falan DDR5 alınız.
2000 watt elimde hali hazırda var o yüzden ddr5 alıcam merak etmeyin dikkat ediyorum peki direk tek 16 gb taksam ne olucak ? tam o şekilde alıyordum

2000 watt

2000 watt elimde halihazırda var o yüzden DDR5 alacağım merak etmeyin dikkat ediyorum peki direk tek 16 GB taksam ne olacak? Tam o şekilde alıyordum

Elinde yoksa tek kanal yerine 2 kanal kullanırsan daha fazla akıcı ve FPS'in yükselmesi olur.

Elinde yoksa tek kanal yerine 2 kanal kullanırsan daha fazla akıcı ve FPS'in yükselmesi olur.

Arkadaşım tek kanal kullanıyordu güzel ekran kartı vardı. Valorant'ta 144 FPS altı alıyordu hep ikinci RAM'i tak dedim taktı ve 240-250 FPS alıyor şimdi.

Arkadaşım tek kanal kullanıyordu güzel ekran kartı vardı. Valorant'ta 144 FPS altı alıyordu hep ikinci RAM'i tak dedim taktı ve 240-250 FPS alıyor şimdi.

İşlemcilerin işine yarıyor çift kanal kullanmak

12.nesil mi kaldı 13 varken alınmaz. Intel önermiyorum çünkü soketi ölü AM5'in en az 5 yılı var.
Bu arada seçtiğiniz anakartin VRM'leri 12900KS i kaldiramaz.
merhaba sistemi topluyorum lakin ram aldım 2 adet 16 gb bu üründen

ama birini yolladılar ellerinde bitmiş muadil bunu yollayalım mı diyorlar uyum sağlar mı bu başka marka

Asla muadil diyemeyiz Team kesinlikle daha üst seviye bir bellek Team CL 38 Apacer CL40.
Siyah.
Kırmızı.
Attığım linkte stok ta var buradan alın.

Bu arada 1x16 RAM'den iki adet degil de 2x16 seklinde kit olarak almak daha saglıklı hem cipleri falan aynı cıkıyor farklı alınca farklı cip cıkma ihtimali var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı