13.000TL monitör dahil sistem

fififii

Decapat
Screenshot_19.png

Bu sistem nasıldır? Bir de İ5 9600k, RTX 2070'e 2K 144Hz'de darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD çipsetli anakarta Intel işlemci koymuşsunuz. Güç kaynağı yeterli değil, monitör gereksiz fazla pahalı bir model. Kasa gereksiz derece aşırı pahalı, soğutucu yok. Berbat bir sistem olmuş. Bu sisteme bir göz atın:
İntel de neden bu kadar ısrarcısınız ?
PC toplama adlı klasörüm var. İçinde Ryzen işlemci kullandığım sistemlerde var. Ama sadece kişi isterse ve bütçe 3000-4000TL ise Ryzen kullanıyorum. İntel oyunlarda daha verimli olduğu için daha çok tercih ediyorum. AMD daha çok sorun çıkardığı için sevmiyorum.

PC toplama adlı klasörüm var. İçinde Ryzen işlemci kullandığım sistemlerde var. Ama sadece kişi isterse ve bütçe 3000-4000TL ise Ryzen kullanıyorum. İntel oyunlarda daha verimli olduğu için daha çok tercih ediyorum. AMD daha çok sorun çıkardığı için sevmiyorum.
Ne anlamda sorun çıkarıyor? Oyunlarda tek çekirdek olarak düşünürsek intel önde ancak çoklu çekirdekte hertürlü amd gelecek için ise bence amd tercih edilmeli en azından 2020 ye kadar çıkarıcakları tüm işlemcilerde anakartlar uyumluluğu hiç değişmeyecek bir de diyelim i5 9600k aldık üstüne para verip de bir daha sıvı soğutma almak zorundayız neden o kadar masraf yapıp bütçeyi kısıtlayalım ki daha ucuza R7 2700x tercih edilmesin ?

Ne anlamda sorun çıkarıyor? Oyunlarda tek çekirdek olarak düşünürsek intel önde ancak çoklu çekirdekte hertürlü amd gelecek için ise bence amd tercih edilmeli en azından 2020 ye kadar çıkarıcakları tüm işlemcilerde anakartlar uyumluluğu hiç değişmeyecek bir de diyelim i5 9600k aldık üstüne para verip de bir daha sıvı soğutma almak zorundayız neden o kadar masraf yapıp bütçeyi kısıtlayalım ki daha ucuza R7 2700x tercih edilmesin ?
Hiç bir yerde "İ5-9600K kullanmak için sıvı soğutma şart" yazısı görmedim ben. Adam zaten OC yapmayacağını belirtmiş. Niye daha performanslı işlemci almasın ki ? Çok çekirdek hikayesi sadece bir fikir. Oyunların çok çekirdek gereksinimi duyacağına inanmıyorum ben. *Şimdilik
O zaman zaten Intel oyun gereksinimlerini karşılayacak işlemciler sürerdi piyasaya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı