12 bin TL çok fazla PS4 Pro için. Siz yine de bence oluyorsa ikinci el PS5 almaya bakın. İstedikleri fiyatlar saçma ve evet katılıyorum laf da anlatılmıyor öyle insanlara.
10'a alabilirseniz iyi olur zorlayın. Olmazsa 10500'e zorlayın. Dediği gibi cihaz temizse alın. Alırkende gerekli testleri yaparak alın. Güvenlik etiketine dikkatli bakın birde.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...olu-ps4-pro-1-tb-guzel-cihaz-1245365735/detay hocam buna ne diyorsunuz 10 bine bitiririm gibi geldi.
10'a alabilirseniz iyi olur zorlayın. Olmazsa 10500'e zorlayın. Dediği gibi cihaz temizse alın. Alırken de gerekli testleri yaparak alın. Güvenlik etiketine dikkatli bakın bir de.
Daha iyi olur Ps5 her açıdan Ps4'e göre. Hayırlı olsun şimdiden. Ama eğer nakit toplayabilirseniz 17-20 arası ikinci el olarak da alabilirsiniz. Yada ithalatçı garaktili 22-24 arası bulunabilir. Taksitle alacağınız yer çok fazla kâr payı koyuyor. Ama tek alternatifiniz buysa yapacak pek bir şeyde yok.Hocam şimdi ailemle konustum tanıdıkları bir mağaza varmış digital PS5 için 38 istediler taksitle de ilk iki ayı ben öderim 3. ye siz yapabilir misiniz dedim dayım falan da destek olacığını soyledi taksitle PS5'e gireceğim büyük ihtimalle.
Daha iyi olur PS5 her açıdan PS4'e göre. Hayırlı olsun şimdiden. Ama eğer nakit toplayabilirseniz 17-20 arası ikinci el olarak da alabilirsiniz. Ya da ithalatçı garaktili 22-24 arası bulunabilir. Taksitle alacağınız yer çok fazla kâr payı koyuyor. Ama tek alternatifiniz buysa yapacak pek bir şeyde yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.