13 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
13000

Tokmak923

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben şu an Ryzen 7 6800HS 32 GB RAM ve GeForce RTX 3050 kullanıyorum laptop. 13 k bütçem var bana hangi monitörleri önerirsiniz? Genelde Valorant oynuyorum.

360hzi verebliecek mi acaba 3050?
Hocam ben sizce bunu düşünmedim mi? Arkadaş söylemiş Valorant oynadığını. Ben de ondan dolayı bütçesinde en yüksek Hz değerini veren 24 inç bir monitör attım.

Hocam ben sizce bunu düşünmedim mi? Arkadaş söylemiş Valorant oynadığını. Ben de ondan dolayı bütçesinde en yüksek Hz değerini veren 24 inç bir monitör attım.
360hz olsa nolacak arkadaş 360 fps alamdıktan sonra?

@ÖmerDmrc
Valorant'ta verir 240 FPS.
Yani ikisi arasında kaldım ancak merak ettiğim başka bir konu var. Hangi kabloyu kullanmalıyım?

@Tokmak923 laptopunuzda DP girişi olmayabilir ama HDMI yüksek ihtimalle olduğundan HDMI 2.0 kablosu kullanabilirsiniz. Ayrıca şöyle bir tane daha buldum, aradaki farka değer mi bilemem.

Lenovo Yoga Slim 7 ProX 82TL007FTX Ultrabook Laptop buysa hdmi yok laptopta monitör bağlayamazsınız.

@Tokmak923 laptopunuzda DP girişi olmayabilir ama HDMI yüksek ihtimalle olduğundan HDMI 2.0 kablosu kullanabilirsiniz. Ayrıca şöyle bir tane daha buldum, aradaki farka değer mi bilemem.
Hdmi yok hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı