13 bin TL'ye 27" monitör önerisi

Hepsi renk gamutu olarak birbirine yakın modeller. Kontrast, parlaklık, hız, fiyat, ergonomi vb kısımlara öncelik verin. Mesela XG27acs biraz daha düşük sRGB volume değerine sahip olsa da hareket netliği M.27Qa'dan daha iyi. Rec 2020, Gigabyte ile neredeyse aynı. DCI-P3 renk gamutu da keza aynı. Kontrast olarak Gigabyte çok daha iyi. Parlaklık da ASUS daha iyi. Kriterlere göre bir tercih yapmalısınız. Benim genel olarak en beğendiğim G65B.
Çok hızlı cevap verdiniz :D sağolun. Mesajı düzenliyordum tekrar bakabilir misiniz?

Buradan anlamam gereken ASUS TUF monitörün geri kalır hiçbir yanı yok. Gigabyte aralarında nispeten daha iyi bir görüntü kalitesine sahip şeklinde mi olmalı? Kusura bakmayın çok teknik verilerle aram iyi değil. Samsung için olan rehberi de okudum anladığım kadarıyla karma kullanım için Valorant ve ağırlıklı AAA oyunlarda benim için daha uygun bir seçenek gibi geldi. Sistem 3060 Ti Ryzen 5 7500F. Siz olsanız önerilerinizden hangisini tercih ederdiniz?

Sadece FPS için IPS, sadece film ve dizi izlemek için G65B daha mantıklı.

Dizi, film, hikayeli ve rekabetçi oyun karışık kullanım için yine G65B daha mantıklı.

Renk gamutu iyi, kontrast iyi, parlaklık iyi, hız iyi, ergonomi iyi, TV olarak kullanabiliyorsunuz vs bir sürü artısı var. Fiyatı da uygun, ayrıca 240Hz bir panel. Ben karışık kullandığım için G65B alırdım.

Sadece FPS için IPS, sadece film ve dizi izlemek için G65B daha mantıklı.

Dizi, film, hikayeli ve rekabetçi oyun karışık kullanım için yine G65B daha mantıklı.

Renk gamutu iyi, kontrast iyi, parlaklık iyi, hız iyi, ergonomi iyi, TV olarak kullanabiliyorsunuz vs bir sürü artısı var. Fiyatı da uygun, ayrıca 240Hz bir panel. Ben karışık kullandığım için G65B alırdım.
Sanırım tercihimi Samsung'dan yana kullanacağım çok teşekkür ederim.

Sanırım tercihimi Samsung'dan yana kullanacağım çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Şu kaynağa da bakabilirsiniz, 32inç versiyonu incelenmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı