13 Pro Max satılıp 14 Pro Max alınır mı?

Hocam telefonu yarın 35 bin TL'ye satsam. Vergi indirimi gelince alsam mantıklı olur diye düşünüyorum. Ama indirim ne kadar gelecek onu bulamadım.

Ne gibi mesela hocam?

Güneş altında Dynamic Island'dan dolayı telefonun tüm prestiji çöp oluyor, düşük parlaklıkta ekran göz kırpıyor, durup dururken kamera çatlıyor, kameradan değişik sesler geliyor ve dahası. Umarım yazılımsaldır ve çözerler.

Hocam arkadaşımda var ve güneş altında çöp falan olduğu yok internette gördüğünüz boş boş tıklanma kazanmak için yapılan haberlere inanmayın. Ama diğerlerini bilemem.

Neden alınabilecek bir ürünmüş?
O engin teknik bilgilerinizden istifade etmek isteriz.
Ülkede adamın telefona verdiği paraya şahin alamıyorsun teknik özelliği aştı bu ülke artık millet yatırım diye iPhone alıyor.... İmkanı olup değerini uzun süre tutabilen bir ürünü almak eskisinden daha mantıklı maalesef.

Hocam arkadaşımda var ve güneş altında çöp falan olduğu yok internette gördüğünüz boş boş tıklanma kazanmak için yapılan haberlere inanmayın. Ama diğerlerini bilemem.

Kronik sorun zaten, herkes o sorunu yaşayacak diye bir şey yok ki.

Kronik sorun zaten, herkes o sorunu yaşayacak diye bir şey yok ki.

Bilemem ama kronik sorunsa garantiye yollarsın yenisini verirler. Kamera titreme vs sorunlar giderildi zaten ama gerisini bilemem.

O şekilde yapabileceksen eğer ne güzel.

Hocam üzerine para ekleme gibi bir amacım yok. Aynı fiyatlara düşerse neden bir üst modeline geçmeyeyim ki? Ama düşmezse de gerek yok öylesine sordum bazı IQ'su 10'u geçemeyecek insanlar gülücük falan atmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…