Şimdi hocam vergi indirimi gelecek diye sizin gibi düşünenler çıkacaktır bu yüzden erkenden satışa koymanız veya ucuza koymanız gerek erken satışa koyarsanız iptal falan olabilir veya 20 30 TL indirim (örnek) olabilir.
Ucuza koyarsanız da fiyat çok düşmezse aradaki farka değmeyebilir. Ne kadar bütçe + var?
Güneş altında Dynamic Island'dan dolayı telefonun tüm prestiji çöp oluyor, düşük parlaklıkta ekran göz kırpıyor, durup dururken kamera çatlıyor, kameradan değişik sesler geliyor ve dahası. Umarım yazılımsaldır ve çözerler.
Güneş altında dynamic ısland'dan dolayı telefonun tüm prestiji çöp oluyor, düşük parlaklıkta ekran göz kırpıyor, durup dururken kamera çatlıyor, kameradan değişik sesler geliyor ve dahası. Umarım yazılımsaldır ve çözerler.
Hocam arkadaşımda var ve güneş altında çöp falan olduğu yok internette gördüğünüz boş boş tıklanma kazanmak için yapılan haberlere inanmayın. Ama diğerlerini bilemem.
Ülkede adamın telefona verdiği paraya şahin alamıyorsun teknik özelliği aştı bu ülke artık millet yatırım diye iPhone alıyor.... İmkanı olup değerini uzun süre tutabilen bir ürünü almak eskisinden daha mantıklı maalesef.
Hocam arkadaşımda var ve güneş altında çöp falan olduğu yok internette gördüğünüz boş boş tıklanma kazanmak için yapılan haberlere inanmayın. Ama diğerlerini bilemem.
Hocam vergi indirimiyle fiyat iyi düşerse belki de daha ucuza gelir. Amacım bunu satıp
Üzerine para eklemek değil. Aynı ya da daha düşük bir fiyata almak.
Hocam üzerine para ekleme gibi bir amacım yok. Aynı fiyatlara düşerse neden bir üst modeline geçmeyeyim ki? Ama düşmezse de gerek yok öylesine sordum bazı IQ'su 10'u geçemeyecek insanlar gülücük falan atmış.