13 yaş creatin kullanımı sorun çıkartır mı?

Öyle ahım şahım bir etkisini görmeyeceksin kreatinin. Özellikle beslenmen kusursuz değilse. Onun yerine düzgün bir diyet yap yüksek karb aldığın zaman inan bana kreatine falan ihtiyaç duymuyorsun, kasların suyu devenin hörgücüne çektiği gibi içine çekiyor. En azından bende öyle :D. Çok gerekli bir şey değil bence.

Öyle ahım şahım bir etkisini görmeyeceksin kreatinin. Özellikle beslenmen kusursuz değilse. Onun yerine düzgün bir diyet yap yüksek karb aldığın zaman inan bana kreatine falan ihtiyaç duymuyorsun, kasların suyu devenin hörgücüne çektiği gibi içine çekiyor. En azından bende öyle :D. Çok gerekli bir şey değil bence.
diyetim falan herşeyim dört dörtlük hiç bozmuyorum diyetimi ve sağlıklı besleniyorum ve kullanmak istiyorum

Yaşın çok genç kullanmanı ve fitness yapmanı önermem. Yüzme sprint gibi alanlara yönelmeni öneririm.

Ben dedim güldüler çok haklısın.

13 çok erken basketbola başlıyabilir veya dediğin gibi yüzme. Bu yaşta ağırlık kaldırmamalı kemiklerin gelişimi önemli.

Reels'de görüyorlar sonra kreatine laf atanlara sallıyorlar. 13 yaşında çocuğun neyine kreatin kullanmak kardeşim önerecekseniz düzgün öneri yapın.

@Kayra23 cok dogru yazmissin, 13 yasinda fitness falan yapilmaz gulenler bu spor ile alakasi olduklarini dusunmuyorum.

O gencecik yasta bobreklere Creatine ile zarar vermek akil alici degil forum kotu bir yere yonleniyor bu cocukta bu yasinda foruma guvenerek boyle bir sey kullanip bobreklerine zarar alirsa forumdakiler sorumlu olacak mi acaba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı