13 yaş için 177 boy nasıldır?

Annenin ve babanın boyunu topla sonra çıkan sonuca 13 ekle, en son çıkan sonucu da ikiye böl. İşte muhtemel gelecekteki boyun. Bu çıkan sonuçtaki boydan 4-5 santim kısa veya uzun olman da sana bağlıdır. Hayatından sporu, özellikle de yüzmeyi hiç eksik etmemelisin. Kambur durmamaya dikkat et. Yaşın da daha çok gençmiş. Boy konusunu sakın kafana takma. Şuan ki boyun bile gayet uzun. Hayatında da başarılar diliyorum kardeşim.

31 kopya.png

13-14 yaşlarında 185 boyum vardı şu an 25 yaşındayım 192 boyundayım. Lisede en yakın arkadaşlarımdan bir tanesi 13-14 yaşında 170 boylarındaydı, şimdi benimle aynı boyda. Yani bu işler genetiğinle, ergenliğe ne zaman girdiğinle çok alakalı. Babanın annenin boyu, ergenliğe girdin mi girmedin mi vs. önemli.

Sen de hormonsuz mu oluyorsun o zaman hocam? Kısa boylularda dalga geçilse ağlarsınız ama kendiniz sahip olmadığınız için böyle hasetlik yapmakta problem görmüyorsunuz.

Hocam siz nasıl anlam çıkardınız? :D? Boyum arkadaştan uzun sayılır, o dediğimi gayet uzunsun, gayet iyisin anlamında demiştim. Bu kadar toksik ergen olmazsanız güzel olur, eski Technopat yani teknoloji forumu havasını arıyorum biraz. Böyle zihin yapısıyla zor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı