aylık kullanım ücreti atm den para yükleme para transferi gibi işlemlerde ücret kesiyor.Ben migrostan aldım. 25 lira verdim ve sadece 2 lira kart ücreti düştü.
aylık kullanım ücreti atm den para yükleme para transferi gibi işlemlerde ücret kesiyor.
Kartı ne kadardır kullanıyorsun ?yazdığım net şekilde anlaşılmıyor mu? Kartı satın alırken kasaya 25 lira verdim ve sadece 2 lira kesti. Onun dışında kart ücreti vermedim.
Kartı ne kadardır kullanıyorsun ?
Her ay servis ve kullanım ücreti altında 2TL kesiyor. Ayrıca ATM'den para yüklerken ve başkasına para atarken para kesiyor. 2 yıldır kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu an kart bir kenarda duruyor ve Tosla kullanıyorum. Ne kullanım ücreti var, ne de arkadaşına atarken para kesiyor. Para da çekebiliyorsun (ek ücret ödemeden) yani İninal pek mantıklı bir seçim değil. Tosla aynı fiyata dururken İninal almayın derim.4 gündür.
Postanede falan alacaksan öyle ama marketten alırsan fiyat 5TL.Alabilirsiniz. Fiyatı da 15 tl olması lazım içinde 10 tl oluyor.
Valla ben banka kartı kullanıyorum. O daha iyi. Birde bence İninal'in şöyle bir amacı var. Küçük çocuklar oyundan alışveriş yapamıyor. Babaları kartlarını vermiyor. Sonra ininal ile alabiliyorlar.Her ay servis ve kullanım ücreti altında 2TL kesiyor. Ayrıca ATM'den para yüklerken ve başkasına para atarken para kesiyor. 2 yıldır kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu an kart bir kenarda duruyor ve Tosla kullanıyorum. Ne kullanım ücreti var, ne de arkadaşına atarken para kesiyor. Para da çekebiliyorsun (ek ücret ödemeden) yani İninal pek mantıklı bir seçim değil. Tosla aynı fiyata dururken İninal almayın derim.
@WoddyPia
Amaç o zaten. En temizi banka kartı. Papara da iyi bir alternatif.Valla ben banka kartı kullanıyorum. O daha iyi. Birde bence İninal'in şöyle bir amacı var. Küçük çocuklar oyundan alışveriş yapamıyor. Babaları kartlarını vermiyor. Sonra ininal ile alabiliyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.