13 yaşında İninal kart alınır mı?

WoddyPia

Centipat
Ben İninal almayı düşünüyorum.

1-Kartın fiyatı ne kadar?

2-Ben 13 yaşındayım. Doğum tarihim 10 Ekim 2006. kartı alabilmek gibi bir şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ay servis ve kullanım ücreti altında 2TL kesiyor. Ayrıca ATM'den para yüklerken ve başkasına para atarken para kesiyor. 2 yıldır kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu an kart bir kenarda duruyor ve Tosla kullanıyorum. Ne kullanım ücreti var, ne de arkadaşına atarken para kesiyor. Para da çekebiliyorsun (ek ücret ödemeden) yani İninal pek mantıklı bir seçim değil. Tosla aynı fiyata dururken İninal almayın derim.

@WoddyPia

Alabilirsiniz. Fiyatı da 15 tl olması lazım içinde 10 tl oluyor.
Postanede falan alacaksan öyle ama marketten alırsan fiyat 5TL.
Her ay servis ve kullanım ücreti altında 2TL kesiyor. Ayrıca ATM'den para yüklerken ve başkasına para atarken para kesiyor. 2 yıldır kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu an kart bir kenarda duruyor ve Tosla kullanıyorum. Ne kullanım ücreti var, ne de arkadaşına atarken para kesiyor. Para da çekebiliyorsun (ek ücret ödemeden) yani İninal pek mantıklı bir seçim değil. Tosla aynı fiyata dururken İninal almayın derim.

@WoddyPia
Valla ben banka kartı kullanıyorum. O daha iyi. Birde bence İninal'in şöyle bir amacı var. Küçük çocuklar oyundan alışveriş yapamıyor. Babaları kartlarını vermiyor. Sonra ininal ile alabiliyorlar.

Şoktan al 5 TL'ye İninal uygulamasındanda aşırı kolay şekilde hesap oluşturuluyor bizim arkadaşlar aylık kart değiştiriyor kapattırıyor açtırıyor ordan biliyorum gine şoktan yüklediğinde istersen 100 TL yükle istersen 10 TL şoktan yüklediğinde 2 TL kesiliyor ATM'lerde daha az diye biliyorum

Valla ben banka kartı kullanıyorum. O daha iyi. Birde bence İninal'in şöyle bir amacı var. Küçük çocuklar oyundan alışveriş yapamıyor. Babaları kartlarını vermiyor. Sonra ininal ile alabiliyorlar.
Amaç o zaten. En temizi banka kartı. Papara da iyi bir alternatif.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı