Papara kart 13 yaş altında kullanılır mı?

Velimin üstüne olursa onaylı hesap olmuyor mu?

Veliniz kendi adına bir hesap oluşturup kart tanımlaması yapabilir ve bu kartı kendi isteği ve bilgisi dahilinde kullanım için size verebilir. Öte yandan yasal yaş sınırına uymadığınız için zaten Papara kullanamayacağınız için veli onaylı bir şekilde de olsa 13 yaş altı olarak kendi onaylı hesabınızı oluşturamazsınız.

Bu durumda veliniz izin verirse onun kartını kullanabilir veya onaysız hesap ile Papara'yı kullanabilirsiniz.

Kaç kere soracaksın daha? Evet her özellikten faydalanırsın.
Tamam anladım @balkann bir daha sormayacağım kusura bakma

Veliniz kendi adına bir hesap oluşturup kart tanımlaması yapabilir ve bu kartı kendi isteği ve bilgisi dahilinde kullanım için size verebilir. Öte yandan yasal yaş sınırına uymadığınız için zaten Papara kullanamayacağınız için veli onaylı bir şekilde de olsa 13 yaş altı olarak kendi onaylı hesabınızı oluşturamazsınız.

Bu durumda veliniz izin verirse onun kartını kullanabilir veya onaysız hesap ile Papara'yı kullanabilirsiniz.
O kısmı anladım 13 yaş altı onaylı hesap oluşmuyor ama ben şöyle istiyorum annem Papara kart alıcak veli onaylı ben o kartı kullanıcam ama istediğim gibi kullanabilirim

Son düzenleme:
O kısmı anladım 13 yaş altı onaylı hesap oluşmuyor ama ben şöyle istiyorum annem Papara kart alacak veli onaylı ben o kartı kullanacağım ama istediğim gibi kullanabilirim.

Evet, annenizin izni ve bilgisi dahilinde onun hesabına tanımlı olan kartı kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı