13 Yaşında protein tozu kullanılır mı?

Protein tozu kas yapar diye bir şey yok bu arada haberin olsun. Tavuk göğsünü öğünlere bölüp yemek daha mantıklı.

Ben spor yapıp üstüne içmek istiyorum hızlandırdığı için hayvansal yetmiyor.

Kullanılır ama o yaşlarda evde hiçbir hoca olmadan ağır çalışman bence sıkıntılı ömür boyu sakatlık yaşayabilirsin bir hatan da.

Ya özür dilerimde başka birine cevap verecektim 2'li oldu sorun olmasın düzeltemedim de

Kullanılır ama o yaşlarda evde hiçbir hoca olmadan ağır çalışman bence sıkıntılı ömür boyu sakatlık yaşayabilirsin bir hatan da.

Ben 13 diyorum ama beni çok kötü durumda sanma azıcık kasım var yani yokta değil ama daha fazla istiyorum sadece o kadar.

Spor salonuna beni bu yaşta alırlar mı? :C
alırlar ve yani şöyle bişey söyleyeceğim 13 yaşında yapıyorsun iyi güzel konuyla hiçbir alakası yok ama bu yaşlarda spor yapıyorsun dinlenmen lazım mesela pazartesi salı yapıp 3 gün veya bilemedin 2 gün dinlenmen lazım ve hareketleri düzgün yapman lazım ilerde bel ağrılarıyla yaşamaman için söylüyorum bunu ve ekstra boyun uzamaz.

Alırlar ve yani şöyle bir şey söyleyeceğim 13 yaşında yapıyorsun iyi güzel konuyla hiçbir alakası yok ama bu yaşlarda spor yapıyorsun dinlenmen lazım mesela pazartesi salı yapıp 3 gün veya bilemedin 2 gün dinlenmen lazım ve hareketleri düzgün yapman lazım ileride bel ağrılarıyla yaşamaman için söylüyorum bunu ve ekstra boyun uzamaz.

Tamam teşekkürler her gün yapmayacağım her gün 4 yumurta yesem alerji falan sıkıntı olmaz değil mi?

Ben spor yapıp üstüne içmek istiyorum hızlandırdığı için hayvansal yetmiyor.

Ya özür dilerimde başka birine cevap verecektim 2'li oldu sorun olmasın düzeltemedim de

Ben 13 diyorum ama beni çok kötü durumda sanma azıcık kasım var yani yokta değil ama daha fazla istiyorum sadece o kadar.
Silme tuşuna basarak silebilirsin alıntıyı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı