Merhaba, kayda değer bir göbeğim var biraz da ağırlık veriyor bu bana ağır kalıyorum bazen hareketlerde. Bu durumdan dolayı bir kilo versem iyi olacak. Neler yapabilirim?
Günde sabah okula yürümem yaklaşık 12 dk öğlen arası geliyorum 12 dk gidiyorum 12dk okuldan geri geliyorum 12 dk.Bol bol yürüyün her şeyden önce, günlük 30 dakika yürümek sağlığınıza çok yarar sağlar.
Merhaba, kayda değer bir göbeğim var biraz da ağırlık veriyor bu bana ağır kalıyorum bazen hareketlerde. Bu durumdan dolayı bir kilo versem iyi olacak. Neler yapabilirim?
Günde sabah okula yürümem yaklaşık 12 dk öğlen arası geliyorum 12 dk gidiyorum 12dk okuldan geri geliyorum 12 dakika.
55-60-62 Civarı ölçülmedim bayadır.Kaç kilosun.
55-60-62 civarı ölçülmedim bayağıdır.
55-60-62 civarı ölçülmedim bayağıdır.
Anladım zaten yürüyorsunuz. Ekstra olarak spora gidiyorsanız spor sonu 15-20 dakika kardiyo yapabilirsiniz. Bir de beslenmeye dikkat etmeniz lazım başka pek bir çözümü yok maalesef. Fazla yağlı ve şekerli şeylerden uzak durun, gece yatmadan yemek yemeyin.
En son 1 hafta önce ölçüldüm 1.63 ama uzayacağım garanti.Boyunuz kaç?
Ben ergenliğe 2023 yazında girmeye başladım o yaz oldu zaten bunlar.
En son 1 hafta önce ölçüldüm 1.63 ama uzayacağım garanti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.