13 yaşındaki bir çocuğa sanayide kaç TL verilir?

13 yaşında bir çocuğa sanayide anca yer süpürtürler onda da çok büyük paralar bekleme maksimum aylık 3000 3500 alırsın.

İstanbul kartal hocam ve CS vb. gibi oyunları oynamak için.

Dostum sana tavsiyem ne biliyor musun eğer derslere kafan basıyorsa ve annenle baban aynı anda çalışmıyorsa kısaca bursluluk sınavlarına girme şartlarını karşılıyorsan derslere biraz daha fazla çalışıp bursluluk sınavına girmen yattığın yerden maaş alırsın :D

Dostum sana tavsiyem ne biliyor musun eğer derslere kafan basıyorsa ve annenle baban aynı anda çalışmıyorsa kısaca bursluluk sınavlarına girme şartlarını karşılıyorsan derslere biraz daha fazla çalışıp bursluluk sınavına girmen yattığın yerden maaş alırsın :D
Yaz tatili için istiyor arkadaş galiba bursluluk ne kadar veriyordu?

Derslerim ortalama ama matematiğim bayağı kötü

Pazartesi işe, yani sanayiye, gideceğim. PC almak istiyorum. Sizce kaç TL verirler? İş yeri hâlamın ve babamın çalıştığı aynı yerde.

Babam Mali müşavir ve ofisine gidip dosya düzenleme, Z raporlarını sisteme girme ve bu sıcak havada İstanbul yoğunluğuyla oradan oraya gidip evraklar toplayıp geri geliyorum. Çok yoruluyorum bazen ama mecbur gidiyorum, haftalık 1000 TL veriyorlar. Bence çok az.
Şimdi dürüst olmak gerekirse ofisteyken çok fıs çalışıyorum yani böyle yavaş yavaş ama en azından adamların işini kolaylaştırıp 2 saat boyunca metroda ayakta çürüyorum o birde sadece işin metro kısmı. (Özellikle bu sıcakta)

Üstte denildiği gibi tanıdıklar cidden çok az veriyor benim babam yemeği bile ödemeyip +1000 TL veriyor yani 2000 TL alıyorum haftalık ancak zaten o 1000 TL’si yemeğe gidiyor o da aşırı pinti harcarsam.
Başta yemeğe bir sınır yoktu sonradan çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı