130.000₺ Wi-Fi 7 olan laptop önerisi

@Legender0764 @Qleatha

Ürün geldi hocam kazasız belasız, hasarsız bir şekilde. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

İlk izlenimlerim ;
Klavye dizaynı çok iyi.
Aydınlatmaları çok göz yormuyor ve estetik duruyor '' Legion yazısı ve arka ızgara etrafı ''
Kasanın kalitesine, o metal yüzeyine bayıldım. 🫶
Ekranda gördüğüm siyah renk.... OLED..... Yani çok şık.

Eklemem gerek ;

Çok sıkılmışım plastik kasalı cihazlardan dokununca fark ettim umarım bir sorun yaşamamda,
kullanırım 5-10 yıl 😖>😫>😁

Windows yok, iş yerindeyim eve gidince halledeceğim hepsini.
Merak eden olursa etiketlerse zamanla edindiğim bilgileri, deneyimleri iletirim.

Çok aklim kaldi o Legion'da ancak fiyat 130 k ya düşmesine rağmen 3 taksit olayi beni zorladı. O 130'a düşen cihazi sipariş eden kişiyle de forumda denk geldim arızalı ürün gelmiş ek olarak başka sorunlar da çıkmış uğraşıyordu adam. Ucuza aldığım icin iade de etmek istememiş.

Geçen hafta medimarktan 6 taksite 135k aldım. HB üzerinden 10 taksit almak için 1 aydır bekliyordum ama indirime girmedi bir türlü. Bir haftadır kullanıyorum 10 numara alet yapmışlar.
Daha öncesinde ASUS ROG Scar 16 almıştım ama onda da işlemci çok yüksek sıcaklıklara çıkıyordu. İade edip Legion aldım. 135k alınabilecek en iyi laptop.

@Legender0764 @Qleatha

Ürün geldi hocam kazasız belasız, hasarsız bir şekilde. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

İlk izlenimlerim;
Klavye dizaynı çok iyi.
Aydınlatmaları çok göz yormuyor ve estetik duruyor " Legion yazısı ve arka ızgara etrafı "
Kasanın kalitesine, o metal yüzeyine bayıldım. 🫶
Ekranda gördüğüm siyah renk... OLED... Yani çok şık.

Eklemem gerek;

Çok sıkılmışım plastik kasalı cihazlardan dokununca fark ettim umarım bir sorun yaşamamda,
Kullanırım 5-10 yıl 😖>😫>😁

Windows yok, iş yerindeyim eve gidince halledeceğim hepsini.
Merak eden olursa etiketlerse zamanla edindiğim bilgileri, deneyimleri iletirim.

Hocam tekrardan hayırlı olsun 💓 kesinlikle incelemenizi bekliyorum (vaktiniz oldukça)
Beğendiğiniz için mutluyum. Bu arada garanti 3 yıl yanlış hatırlamıyorsam? İlave ücret ile yükseltme yapılıyor (Türkiye bilmiyorum)
Düzenli bakım sonrası bence uzun yıllar kullanırsınız.

Hocam tekrardan hayırlı olsun 💓 kesinlikle incelemenizi bekliyorum (vaktiniz oldukça)
Beğendiğiniz için mutluyum. Bu arada garanti 3 yıl yanlış hatırlamıyorsam? İlave ücret ile yükseltme yapılıyor (Türkiye bilmiyorum)
Düzenli bakım sonrası bence uzun yıllar kullanırsınız.
Hocam tam anlamıyla yeni kurdum.
Şimdi bir oyun testi yapacağım.
Garanti otomatik olarak 3 yıl gözüküyor
Lenovo Vantage uygulamasından

Garanti otomatik olarak 3 yıl gözüküyor.
Lenovo Vantage uygulamasından.

O zaman her şey yolunda hocam. Bu arada izlemediyseniz dünkü paylaştığım gizmo inceleme göz atın. Özellikle yeni iki yazılımı hakkında bilgi alırsınız. Çapraz crossload seçimi, W vs.
bu arada merak ediyorum X-rite renk profili hazır mı geliyor Vantage'ya da space. Unuttum doğrusu.

Garanti otomatik olarak 3 yıl gözüküyor
Lenovo Vantage uygulamasından
İyi günlerde kullanın. Benim modelde windows kurulu geldi. Lenovo space uygulaması var. Vintage uygulaması eski diye biliyorum. Eğer sizde yüklü değil ise onu kurmanızı tavsiye ederim.
Link bulamazsanız link ekliyorum.

O zaman her şey yolunda hocam. Bu arada izlemediyseniz dünkü paylaştığım gizmo inceleme göz atın. Özellikle yeni iki yazılımı hakkında bilgi alırsınız. Çapraz crossload seçimi, W vs.
bu arada merak ediyorum X-rite renk profili hazır mı geliyor Vantage'ya da space. Unuttum doğrusu.

X-rite renk profili Legion space güncellemesiyle yükledi. Ne işe yarıyor?

Kullanım amacınıza göre renk profili seçmenize yarıyor. OLED(tandem hariç) parlaklık arttıkça(özellikle HDR) renk doğruluğu düşer. Bu profildeki kalibre renk modları(Adobe, rec, varsayılan, sRGB...) Profesyonel anlamda işinizi görür. Varsayılan HDR profili(Windows tarafında özürlü biraz HDR) bilmediğim için yorum yapamam ama tüm incelemelerde ve testlerde paneli (HDR olsun olmasın) harika görünüyordu. İyi günlerde kullanın.
İnceleyerek, özgürce kurcalayarak farklı şekilde OLED'den çok daha iyi yararlanabilirsiniz. MUX açık-kapalı renk ayarları farklı olabilir (NVIDIA'ya da Intel 8-10bit gibi, NVIDIA RTX ayarları gibi). Varsayılan 10 bit'tir ama 8 ise 10 kullanın (özellikle HDR)

İyi günlerde kullanın. Benim modelde windows kurulu geldi. Lenovo space uygulaması var. Vintage uygulaması eski diye biliyorum. Eğer sizde yüklü değil ise onu kurmanızı tavsiye ederim.
Link bulamazsanız link ekliyorum.

Hocam teşekkürler.
Lenovo Legion Space denilen uygulama benim cihaz ile uyumlu değil onlar masaüstü cihazlarda daha stabil diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı