130 TL'ye klavye önerisi

hodjAAA

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktada olduğu gibi bir klavye alacağım. Bütçem 100 TL ile 130 TL arası önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cooler Master Devastator II klavye +mouse set alabilirsiniz. İsterseniz de 30 TL daha arttırıp Gamepower Warlock mekanik klavye alabilirsiniz.

Ben şu ikisi arasında gidip kalmıştım Oyuncu Klavye :: Hunter K-112 INSPECTOR Oyuncu Klavyesi bu gözüme çok hoş gelmişti fiyatı benim bütçemin altında olduğu için hemde bir de bunu almayı düşünüyordum sizin önerdiklerinize göre hangileri daha iyi Everest Rampage Rapido Led Gaming Klavye
Hocam everest önermiyorum bende vardı tuşları kullandıkça sertleşti hunter markasını bilmiyorum ama a4tech bloody b120 aldım gerçekten çok güzel sadece kırmızı aydınlatması var ve tuşları çok hoşuma gitti vatan gibi mağazalar gidip bakabilirsiniz hoşunuza giderse hepsiburada dan sipariş verirsiniz :).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı