130 TL'ye Mafia Definitive Edition alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Epic Games'de Mafia definitive edition 129.50 TL'ye satılıyor. Oyun alınır mı güzel mi? Mafia 2 oynadım o baya bir güzeldi. Ama Mafia definitive edition biraz pahalı olunca bir de Hangar 13 tarafından yapılınca tereddütte kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz bu oyun hakkında?

İndirim beklemenizi öneririm yanlış hatırlamıyorsam 50TL'ye düşmüştü Epic Games'te.

Hangar 13 tarafından yapılmasını boş ver, oyun oldukça kaliteli çünkü. Mafia 3 motoru ile yapılmış bir oyun olduğundan mekanikleri ve grafikleri de oldukça güzel.

Senaryo kısmını bayağı geliştirmiş hangar 13, iyi cutsceneler eklemiş, diyalogları daha tutarlı bir hale getirmiş, sarah ile Tommy'nin ilişkisini daha tutarlı anlatmış, çoğu karakterin kişiliğini ( paulie gibi ) değiştirmişler ama güzel olmuş.

Bölümlerden sıkıcı kısımları çıkarmışlar, şu kutu taşıdığımız yer yerine artık gizlice kutuyu arıyoruz. Çoğu kısım daha da güzel hale getirilmiş, bölümlere eklenen sahneler oyunu çok daha ferah kılmış.

Araba sürüş mekanikleri harika olmuş, 1930 arabalarını harika bir şekilde yansıtabiliyorlar. Silah mekanikleri de öyle, tabancanın kullanımı bile harika.

Oyunu isteyenler için orijinal Mafia 1 zorluğunda oynama seçeneğini eklemişler, otomatik-manuel vites, oyunun zorluğu, skip Drive seçeneği kişiselleştirmeyi harika kılmış. Oyunu istediğin gibi oynayabiliyorsun yani.

Grafik işi kişisel bir mesele ama bence oldukça güzel. Şehir atmosferi kesinlikle harika, ama Dost'un dediği araç üstündeki yansımaların yetersizliği ve bazı iç mekanlarda oyunun Mafia 2 gibi durmasına da hak veriyorum. Ama oyunu oynarken rahatsız edecek seviyede kötü bir görsellik ile karşılaşmadım, Mafia 2'nin grafikleri günümüzde bile iyi çünkü.

Oyunu ben Xone'den 187 TL'ye trilogy ile almıştım. Güzel oyundu kesinlikle ama 130 TL'ye Cyberpunk veya RDR2 gibi şaheserler de var. Kişisel bir şey, ama Mafia serisini benim gibi seven biri isen kesinlikle oynamaya değer bir oyun.

Hocam ben göz gezdiriyorum arada o kadar düşme olmadı. Siz galiba Mafia 2 ve Mafia 3'den bahsediyorsunuz. Onların Definitive Edition'u 50 TL.

Evet ben Mafia 3 defintive Edition'u görmüşüm kusura bakmayın.

Hangar 13 tarafından yapılmasını boş ver, oyun oldukça kaliteli çünkü. Mafia 3 motoru ile yapılmış bir oyun olduğundan mekanikleri ve grafikleri de oldukça güzel.

Senaryo kısmını bayağı geliştirmiş hangar 13, iyi cutsceneler eklemiş, diyalogları daha tutarlı bir hale getirmiş, sarah ile Tommy'nin ilişkisini daha tutarlı anlatmış, çoğu karakterin kişiliğini ( paulie gibi ) değiştirmişler ama güzel olmuş.

Bölümlerden sıkıcı kısımları çıkarmışlar, şu kutu taşıdığımız yer yerine artık gizlice kutuyu arıyoruz. Çoğu kısım daha da güzel hale getirilmiş, bölümlere eklenen sahneler oyunu çok daha ferah kılmış.

Araba sürüş mekanikleri harika olmuş, 1930 arabalarını harika bir şekilde yansıtabiliyorlar. Silah mekanikleri de öyle, tabancanın kullanımı bile harika.

Oyunu isteyenler için orijinal Mafia 1 zorluğunda oynama seçeneğini eklemişler, otomatik-manuel vites, oyunun zorluğu, skip Drive seçeneği kişiselleştirmeyi harika kılmış. Oyunu istediğin gibi oynayabiliyorsun yani.

Grafik işi kişisel bir mesele ama bence oldukça güzel. Şehir atmosferi kesinlikle harika, ama Dost'un dediği araç üstündeki yansımaların yetersizliği ve bazı iç mekanlarda oyunun Mafia 2 gibi durmasına da hak veriyorum. Ama oyunu oynarken rahatsız edecek seviyede kötü bir görsellik ile karşılaşmadım, Mafia 2'nin grafikleri günümüzde bile iyi çünkü.

Oyunu ben Xone'den 187 TL'ye trilogy ile almıştım. Güzel oyundu kesinlikle ama 130 TL'ye Cyberpunk veya RDR2 gibi şaheserler de var. Kişisel bir şey, ama Mafia serisini benim gibi seven biri isen kesinlikle oynamaya değer bir oyun.
Hocam ben genelde mafya gangster oyunları seviyorum. RDR'yi bilmem de Cyberpunk oynarken sıkılacağımdan eminim.
Ne çok iyi ne çok kötü, ortalamanın bir tık üzerinde oyun. Bu fiyata da alınabilir. Aceleniz yoksa Epic kuponu gelirse daha ucuza da alabilirsiniz.
Gelip gelmeyeceği belli mi? En son GTA 5'de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Alınmaz, sadece bir heves olduğunu düşünüyorum. Sevdiğin bir yayıncıdan film tadında izle daha iyi.
Hocam o oyun işlerinde izlemek pek de iyi olmuyor bence. Kendin oynamazsan oyunun aksiyonunu tadamazsın. Mafia 2 oynarken arada elim ayağıma dolanıyordu baya aksiyonlu oluyordu. Düz izlerken pek zevki olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Epic Games'de Mafia Definitive Edition 129.50 TL'ye satılıyor. Oyun alınır mı güzel mi? Mafia 2 oynadım o bayağı bir güzeldi. Ama Mafia Definitive Edition biraz pahalı olunca bir de hangar 13 tarafından yapılınca tereddütte kaldım. Siz ne düşünüyorsunuz bu oyun hakkında?

Mafia temasına ilginiz varsa alın. Ben orijinalini ve def. Edition'u da 2 kere bitirdim tavsiye ederim 130 TL'ye değecektir. Sadece ışıkları kapatın akşam oyunu açın ve evde sadece tek siz olun yanınıza da bir kahve iyi gidebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı