Çözüldü 1300 TL 2. El Intel i7 3770K GTX 660 Sistem Alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah ola hayrola. Bence sistem guzel. Bide ek olarak icinde stok sogutucumu var yoksa hava/sivi sogutucumu ? Anakart marka-model ? Icindeki PSU.

Sistem 1300 tl elmas gibi bence hemen alın 2-3 sene sonra teknolojiye yetişmek istiosaniz 2-3 sene sonra 5000-6000 tl sistemlere geçmenizi öneririm şimdilik alın bunu iyi günler ;-)

İnşallah iyi günler kardeşim bol sosyaller ;)

Stok sogutucu yakismamis. Ama guzel. Yan kapagi gorunen bi' kasa ile guzel kombinlenir.

Sen su saticinin numarasini atsana bana. Ben almiyacagim :LOL::LOL::LOL::LOL:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi hos ama her f5 cekince bildirim butonu bozulcak yavas yaz.

Bad Sector / CPU - GPU Test / Ayni zamanda kuzey koprusu sicakligina bak. Stok sogutucu oldugu icin OC yapmamistir. Eger bulabilirsen ikinci elden sivi sogutma al ama bulamazsan guzel bir hava sogutucu ile OCnin dibine vur. En azindan ben oyle yapacagim.

Iyi hos ama her f5 cekince bildirim butonu bozulcak yavas yaz.

Bad Sector / CPU - GPU Test / Ayni zamanda kuzey koprusu sicakligina bak. Stok sogutucu oldugu icin OC yapmamistir. Eger bulabilirsen ikinci elden sivi sogutma al ama bulamazsan guzel bir hava sogutucu ile OCnin dibine vur. En azindan ben oyle yapacagim.
Aida64 Programı ile test edeceğim hocam. Yeterli olur mu?

Birde benim sistem Pentium e5300 r7 250 3 ram ddr2 8 gb ddr3 1600 MHz athlon x4 840 msi a68hm alicam sizce iyimi eski bilgisayarimi güçlendirecem onlara oynansin yegenime vericem teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı