1300 TL AMD A10 7850K Sistem Toplama

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Kardesim sürekli benim bilgisayarımla oyun oynadığı için ona yeni bilgisayar topluyoruz.
Ben şöyle bir sistem topladım. Nasıl? Önerilere aşığım.

Max Bütçe 1300 TL.

Screenshot_2015-08-14-20-54-53.png
Screenshot_2015-08-14-20-46-49.png

Oynadığı oyunlar üst düzey sistem gereksinimleri isteyen z tarzda olmadığını varsayarak yeterli ve güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum. İleride harici bir ekran kartı ile sistem uzun süreli olarak kullanılabilir. Yeni model APU'lara göz atmanda fayda var. 7870K modelini tercih edebilirsin. Yakın zaman önce incelemesi yapıldı. 2400Mhz bellek seçiminden izlediğini sanıyorum. Kasayı COOLER MASTER CMP-350 500W modeli ile değiştirmeni öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

Son hali gayet iyi olmuş. Hayırlı olsun. Kasanın 500W modelini tercih etmeni öneririm. Dahili GPU ilerleyen dönemlerde yetersiz geldiği zaman harici ekran kartıyla devam etmek istediğinde PSU sana ek masraf çıkarmasın. Yeni serilerin gittikçe güç tüketimi azalıyor. Çok çok kaliteli bir 500W değil ancak ilerleyen serilerde orta seviye kartlara yetecek bir güç sağlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı