1300 TL bütçe ile en az 600W PSU önerisi

Bütçe
1300
Bunu alabilirim, ancak biraz zaman lazım, sizce bu kasa ne kadar götürür?
Belli olmaz ne kadar götürür. Belki uzun yıllar belki birkaç saat. Bir zaman belirlemek imkansız. İmkanın olduğu zaman değişsen iyi olur. Ama her an patlıycak diye diken üstünde de durma.
 
Tavsiye etmem, daha ucuza daha iyisi alınır.
Performans ve koruma anlamında nasıl peki?

Fiyatı önemsiz varsayarsak

Tavsiye etmem, daha ucuza daha iyisi alınır.
Şu kasada mevcut, sistemi topladım kasa daha gelmedi iptal edip bunu mu alsam diyorum
 
Performans ve koruma anlamında nasıl peki?

Fiyatı önemsiz varsayarsak


Şu kasada mevcut, sistemi topladım kasa daha gelmedi iptal edip bunu mu alsam diyorum
Dedim ya daha iyisi var, tavsiye etmem.
 
Şu anki kasam Rampage voyager modeli PSU'su çok kötü 1 aya kalmaz falan diyorlar bende yeni PSU almayı düşünüyorum eğer durum bu kadar ciddi ise.

Önerilerinizi ve kasa hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.


Ekran kartım 6650XT.

Biraz bütçenin üzerinde ama bu civarda alabileceğin en iyi ürün bu. Ayrıca sorun şanslıysan yaşamazsın ama yine de Rampage gibi kalitesiz ürünler kullanıp riski göze almak sana kalmış.

 
Konuda belirtilen A600DN modelinin elinizdekinden pek bir farkı yok. Kötü içyapı ile beraber yeterince kötü performanslı bir ürün.

Elinizdeki PSU kalsın. Öcü gözüyle bakmayın ama kaliteli değil zaten. İyice bütçenizi genişletip gerçekten geçmeye değecek bir modele geçin. Minimum CX650F & C650 türevi modellere geçmelisiniz kalite olarak.

PSU'su çok kötü 1 aya kalmaz falan diyorlar

Hadi ya? Kaynaklarını çok merak ettim. Kalitesiz bir model de hiçbir güç kaynağı için bu şekilde kesin tarihler verilemez. Eline geldiğinde ölü olan nice kaliteli modeller gördüm. Şans işi.

Kaliteli ürün aldığınızda bozulma ihtimalini azaltıyorsunuz sadece. Bu sebepten kaliteli modeller alıyoruz.

Hocam kesin tarih değil, bi deyim yani kalitesiz olduğunu belirtiyorlar ama en kısa zamanda kesinlikle değiştirin diyorlar

Tamam kalitesiz zaten. Acele ile değiştirip kendisinden pek de farklı olmayan modellere geçecekseniz bir anlamı yok. Biriktirin, doğru düzgün kalitede bir modele geçin. CX650F, NZXT C650&750 Bronze, XPG Pylon 650, PM650D, Performance GD 600 Gold gibi modeller minimum olmalı ki değsin. Kaliteli bunlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı