1300 TL Ekran Kartsız Sistem Tavsiyesi

Brof1st

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı akşamlar. Bütçem bu kadar ve en mantıklı seçimin ekran kartsız toplamak olduğunu düşünüyorum. Ekim Ayı gibi ekran kartı ekleyeceğim. Muhtemelen RX 480 veya R9 380 olacak. Ayrıca LED, SSD, DVD-ROM falan da ekleyeceğim. Sizce PSU yeterli olur mu? Olmazsa kasa ile beraber PSU önerisi yapar mısınız? En fazla 50 TL çıkabilirim.
IMG_20160630_233014.JPG

Bütçeni artırmak zorundasın dostum. Dolar kuru yüksek maalesef.

Kasa olarak Aerocool DS Cube, güç kaynağı olarak ise Corsair öneririm. Güç kaynağın 80 Plus sertifikalı olsun.

Dolar çok yüksek ve bütçe az. Dolar düşük olsaydı GTX 750TI bir sistem toplanabilirdi hemde gayet güzel olurdu.

Ekran kartını ne kadar sonra almayı düşünüyorsun?
Başta belirtmiştim. Yaz tatilinden sonra Muhtemelen Ekim ayında

O kasa yeterli sisteminize.

Yeterli. Bunun dışında işlemciyi i5 6402p ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ekran kartsız kullanacağı için arkadaşın i5 6400 kullanması daha iyi olur.

Dolar çok yüksek ve bütçe az. Dolar düşük olsaydı GTX 750TI bir sistem toplanabilirdi hemde gayet güzel olurdu.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sistem şimdi tam oldu :) Son bir soru soracağım. Bu kasa yerine Cooler Master N200 600W alsam daha mı mantıklı olur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı