1300 TL kulaklık Tavsiyesi

Siz üçünü de kullandınız sanırım? Sennheiser 2 de rüzgarda hışırtı sorunu da yoktu ayrıca.
Hocam çoğu kulaklıkta (gürültü önleyiciye sahip olanlarda) bu durum maalesef mevcut. Uç bir örnek olacak ama ben ayrıca Bluedio T7 diye bir ürün kullanıyorum. Kulak üstü ve ANC özelliğine sahip bir kulaklık. ANC'yi açtığım zaman, rüzgar da esiyorsa, aşırı rahatsız edici bir haşırtı sesi duyuluyor. Ama rüzgar böyle çok sert estiğinde bu durum oluyor. Onun sebebi basitçe ANC ve rüzgar sesinin çakışması gibi bir şey. Birisi devamlı olarak sesi azaltan bir şey iken diğeri aniden gelen sestir, dalgadır. Tabi bu hepsinde olan bir durum değil. Yeni çıkan ANC'li kulaklıklarda bu duruma engel olabilecek önlemler alınmış, gördüğüm kadarıyla.
 
75 t kullanıcisı olarak bass sesler insanlık dışı tizler kaybolmuyor ANC ilk deneme için açtım sonra açmamak suretiyle kapattım hireture kullanıyorum güzel çalışıyor batarya ömrü 1 senelik kullanımda yarı yarıya düştü.
 
Sony bayağı reklam yapmıştı anc konusunda ödül vs. aldık gibi oradan aklımda daha iyi kalmış. Jabra Anc'yi yazılım güncellemesi ile eklemesi ve sol kulaklığın tek başına çalışmıyor olması benim için Sony'yi daha öne çıkarmıştı ancak söylediklerinizden sonra tekrar inceleyeceğim. Peki 85t ile 75t arasında devasa fark var mıdır? Bütçe konusunda 85t aslında beni aşıyor ama en üst versiyonu ile arasındaki farkı bilmek bana daha kolay seçim yaptırıyor nedense.


Jabra Elite 85t hakkında ne düşünüyorsunuz? 75t ile aralarındaki fark sizce uçurum mu?
ne yaptınız hocam
 

Geri
Yukarı