Hocam maalesef çıkamıyorum o kadar :/Hocam 1600 TL yapabilirseniz AOC C24G1 alın derim.
Canınız sağ olsun hocam. Diğer yazarın önerdiği monitöre de bakabilirsiniz. Fakat o monitörü aldıktan sonra mutlaka ölü piksel testi yapın, daha önceden çok şikayet okumuştum bu konuyla ilgili.Hocam maalesef çıkamıyorum o kadar :/
Hocam güzel gibi duruyor ama almışken 1 ms alayım diye düşündüm, başka bir öneriniz var mıdır acaba?Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz (Display+HDMI) FULL HD FreeSync Kavisli Oyuncu Monitör
https://www.hepsiburada.com/samsung...cu-monitor-p-HBV00000JGUV3?magaza=Hepsiburada
Aylar önce indirimden 1300₺ küsür fiyata MSI Optix G24C4 almıştım.
Curved 144Hz ve 1 ms.
Belki indirim kovalayabilirseniz siz de alabilirsiniz.
Şimdi fiyatlara baktım bütçenize uygun kaliteli markalardan isteğinize uygun monitör bulamadım.
En iyi seçenek bu gibi duruyor fakat 4 ms.
Maalesef bütçeniz çerçevesinde bir monitör bulamadım fakat 1 ms ve 4 ms arasındaki farkı hissetmek zor gibi geliyor.Hocam güzel gibi duruyor ama almışken 1 ms alayım diye düşündüm, başka bir öneriniz var mıdır acaba?
Sanırım arkadaşın tavsiye ettiği monitörü alacağım hocam.Kavisli monitör arıyorsanız o bütçe ile alabileceğiniz tek monitör yukarıda arkadaşın tavsiye ettiği Samsung.
Eğer IPS ekran ve düz panel arıyorsanız Acer var.
Acer EG240Y Pbipx 23.8" 165Hz 2ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
Acer EG240Y Pbipx 23.8" 165Hz 2ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
GtG ve MPRT farkını bile bilmiyorum utandım şuan hocam1ms-4ms olaylarına takılmayın firmaların oyunu yalan söylüyor çoğu. Sadece kavisli kullanabilir misiniz ona bakın. GtG mi MPRT mi onu bile söylemiyorlar, tamamen pazarlama hilesi.