1300 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
1300 TL

Uday Keklikci

Centipat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
142
Kardeşime telefon almayı düşünüyoruz. 1300 TL FP bir telefon almak istiyoruz. Kasım indirimleri de var. Birkaç telefon var bu fiyata. Ben de telefonlardan çok anlamadığım için yardım almak istedim. Türk Telekom ve LG'nin telefonu var birkaç tane ama tam bildiğim için sormak istedim. İndirimler bitmeden alalım. Lütfen yardımcı olun.
 
iPhone 5S ve LG K10 en iyi seçimler olacaktır.
https://www.hepsiburada.com/yenilen...MImfy_0I_h3AIVTbvtCh3aygWsEAQYAiABEgLv7fD_BwE Samsung Galaxy Note 4 var ama yorumları pek de iyi değil. LG G4 Beat bu da: LG G4 Beat İthalatçı Garantili | Trendyol Bu da sizin söylediğiniz sanırım: https://www.hepsiburada.com/lg-k10-...ey&utm_source=pc&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc Bu da LG G4 STYLUS H540: LG G4 STYLUS Cep Telefonu (İthalatçı Garantili) | Trendyol Aralarından hangisini tavsiye edersiniz?
iPhone 5S ve LG K10 en iyi seçimler olacaktır.
İphone 5S almayı düşünmüyoruz.
 
Pandemiden önce Redmi 8 alırdınız ama şu aralar j7, arkadasin dedigi gibi K10 var. Dolar 5 gündür düşüşte biraz beklemenizi öneririm düşmezse alırsınız.
 
Güncelleme gibi bir takıntın yoksa Lenovo P2 önerebilirim. Batarya ömrü çok güzel. Kamera performansı gündüz vakitlerinde idare eder seviyede.
 

Geri
Yukarı