1300 TL'ye APU Sistem Toplama

OnuR916

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, 1500 TL'ye(Değiştirildi) kurduğum bir APU sistem bulunuyor. Daha almadım, 1 ay içerisinde alacağım. Alırken de sizden tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Eki Görüntüle 69871

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 345
Son düzenleme:
İleride yükseltme yaparım diye biraz yüksek tuttum güç kaynağını. Ayrıca Kasa bana çok uygun fiyatlı geldi :).

Hocam apu alıp ilerde r9 280 vs gibi bir kart takmayı düşünüyorsan kesinlikle alma. Yazık, günah o işlemciye.

700 watt çok fazla. Siz bilirsiniz.

Daha iyi bir anakart alın 88x chipset içeren olabilir.

En önemlisi ise r7 250 ekran kartı alıp dual graphics yapıp full hd orta rahat oynarsınız.

Son olaraksa bu işlemciye o.c yapmamak haksızlık olur. Tavsiyedir.

Islemcinizi X4 860K yapin ekran kartinizi da R7 250 olarak degistirin. 500W bilindik bir markanin guc kaynagi yeterli olacaktir. APU kullanmayacagimiz icin de bellekleri olabildigince buyuk boyutlu olarak alin. Harici ekran karti takacagimiz icin frekans degeri onemli degil. Tek basina A10 7850K icin 300W kaliteli bir guc kaynagi yeterli olur fakat A10 7850K dan tam performans almak icin 2400Mhz bellek takmalisiniz. 2400Mhz taktiginiz zaman R7 250 ekran kartina cok yaklasirsiniz fakat gereksiz yere belleklere butce ayirmis olursunuz. A10 7850K onermiyorum, X4 860K + R7 250 var iken.

Alternatif olarak bu olmaz mı ?, bütçemin doruk noktası.:):)

Dosya Ekleri

• sistem2.png
    sistem2.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 327
Son düzenleme:
Onları da çok hafif yükseltme yapabilirim herkeze teşekürler. Ayrıca 30 TL fark ile Asus ile değiştirdim ekran kartını :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı