burakbeey
Kilopat
- Katılım
- 6 Şubat 2018
- Mesajlar
- 794
@belirsizz bütçeyi kısıp mouse pad almayı düşünüyorum hocam bunlardan hangisini önerirsiniz? G402 1000 TL civarında alınır mı? Ele güzel oturuyordu.
@belirsizz bütçeyi kısıp mouse pad almayı düşünüyorum hocam bunlardan hangisini önerirsiniz?
@belirsizz bütçeyi kısıp mouse pad almayı düşünüyorum hocam bunlardan hangisini önerirsiniz? G402 1000 TL civarında alınır mı? Ele güzel oturuyordu.
Mouse pad almak yerine Gladius 3 aımpoınt alırım ben olsam, G402 alınmaz.
Klasse Pro güzel mouse pad.
@bdxmrz bütçe kısıyorum derken mouse 1300 pad 500 civarında yani ikisini 1800e kapatma düşüncesindeyim hocam, bu markaları da düşünmüyorum bilindik markadan öneriniz varsa alabilirim.
Siz yaşamadınız diye herkes sorun yaşamıyacak diye bir kural yok maalesef.Hiç öyle bir şey yaşamadım oluyorsa bence tek tük insanlarda oluyordur kendi kullanışları yüzünden oluyor olabilir kasam masamın altında hiç kopmada yaşamadım bence bir şans verilebilir.
Bilindik marka ASUS var işte, mouse pad o kadar acil mi ya?
Yani, iş görebilir bence.@bdxmrz bütçe kısıyorum derken mouse 1300 pad 500 civarında yani ikisini 1800e kapatma düşüncesindeyim hocam, bu markaları da düşünmüyorum bilindik markadan öneriniz varsa alabilirim.
Dandik mouse pad ile iş görür mü diyorsunuz.
Yani, iş görebilir bence.
El boyutunuz nedir?
Mousepad+ Mouse alacaksanUzunluk 17.5 cm civarı hocam şu an M220 kullanıyorum memnun değilim yeni sistem aldım onunla kullanmayı düşünüyorum alacağım fareyi.
Mouse pad+ mouse alacaksan.
Klasse Pro'ya da daha uyguna xrades+ SteelSeries Prime.
Tek mouse alacaksan Gladius 3 aımpoınt.
en iyi mouse pad masadır (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.