13000-14000 TL sistem önerisi

Bütçe
13000-14000
Son monitörü çok beğendim büyük ihtimalle onu alacağız bütçeyi biraz aştık ama olsun. Hepinize çok teşekkür ederim.

Rica ederim.
Lakin şunu belirtmek isterim ki alacağınız sistemdeki SSD çok iyi değil.
DRAM'less bir SSD ama kesinlikle işinizi görür zaten ileride yenilersiniz 500GB M.2 SSD'ler 500-600TL bir şey.

O monitör yerine bütce artarsa bunu düşünebilirsiniz.

Samsung LC27HG70qqmxuf.

Bu da olabilir aslında ancak 300-500 derken 15000TL'yi devirdik. Büyük ihtimalle bu hazır sistemle MSI monitörü alacağız. Hem bende MSI kullanıyorum o yüzden biraz daha yakınım ona teşekkürler gene de.

Tekrardan hem size hem de yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler iyi forumlar dilerim.

Bu da olabilir aslında ancak 300-500 derken 15000TL'yi devirdik. Büyük ihtimalle bu hazır sistemle MSI monitörü alacağız. Hem bende MSI kullanıyorum o yüzden biraz daha yakınım ona teşekkürler gene de.

Tekrardan hem size hem de yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Herkese iyi geceler iyi forumlar dilerim.

Rahatsız ediyor gibi oluyorsam kusura bakmayın, 14.800TL ile RTX 3070 Sistem'de bir tercih haberiniz olsun istedim. :)

Rahatsız ediyor gibi oluyorsam kusura bakmayın, 14.800TL ile RTX 3070 Sistem'de bir tercih haberiniz olsun istedim. :)

Aslında bu da iyi bir seçenek ama bunu alırsak monitöre hiç para kalmıyor mecbur 3060 alacağız gibi duruyor.

Bu işin sonu yok :)
bütçesi bu kadar.
3060 Ti en mantıklısı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı