13000-15000 TL sistem önerisi

Bütçe
13.000-15.000
Fotoğrafı siliniz. Arkadaşınız zaten bu konularda bilgisi olmadığı meçhul. Burada ben gibi bilgili insanlar var iken neden arkadaşınıza inanıyorsunuz? Kedi ulaşamadığı ciğere sövermiş 😂. Alın geçin zaten bu sistem 3060 Ti gücünde bir sistem. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam ödeme sayfasında bir şey dikkatimi çekti Aras Kargo bedava yurt içi 50 TL arasa bu kadar az güven veriliyor yani 😂😂

Hocam ödeme sayfasında bir şey dikkatimi çekti Aras Kargo bedava yurt içi 50 TL arasa bu kadar az güven veriliyor yani 😂😂
Öyle hocam Aras kargo ile gelmişti benim PC bir sıkıntı yaşamamıştım he ne olur hasarlı gelir siz de alırken inceleyin işte kutu falan hasarlı ise tutanakla falan geri gönderirsiniz onlarda değişim yaparlar. Kargocunun kapıda beklemesini isteyin siz istediğinizde beklemek zorunda. Videoya alıp inceleyin baktınız bir hasar yok alırsınız.

Son düzenleme:
Öyle hocam Aras Kargo ile gelmişti benim PC bir sıkıntı yaşamamıştım he ne olur hasarlı gelir siz de alırken inceleyin işte kutu falan hasarlı ise tutanakla falan geri gönderirsiniz onlarda değişim yaparlar.

Evet hocam ben daha önce Xbox Series S almıştım aynı Aras Kargo getirmişti kutuda az hasar vardı sanki ama öyle ciddi değil temiz geldi yani bana göre teknolojik aletlere vurmuyorlar :d

Öyle hocam Aras kargo ile gelmişti benim PC bir sıkıntı yaşamamıştım he ne olur hasarlı gelir siz de alırken inceleyin işte kutu falan hasarlı ise tutanakla falan geri gönderirsiniz onlarda değişim yaparlar. Kargocunun kapıda beklemesini isteyin siz istediğinizde beklemek zorunda. Videoya alıp inceleyin baktınız bir hasar yok alırsınız.
Hocam Neyse bütçem 17k ya yukseldi 15k ya bu pcyi alsam 2k ya bi monitör bulabilir misiniz

Bide hocam kasayla alakalı bir sıkıntı mi var sanirim konusmussunuz ama

Hocam Neyse bütçem 17k ya yukseldi 15k ya bu pcyi alsam 2k ya bi monitör bulabilir misiniz

Kasa ile bir problem yok ama o kasa biraz markası dolayısıyla kötülenen bir kasa onun haricinde hava akışı kötü sayılmaz. Almadı iseniz kasayı vento yapmanız önerim olur ama yapmasanız da olur. Ayrıca bütçeniz 4K idi monitör için birde 2K için monitör vardır da hepsi vasattır 60hz veya 75hzdir. Bütçeyi ikiye katlayıp dediğim Asus vp249qgr'yi alın. Bütçem yok diyorsanız bunu alabilirsiniz.

Hocam sistem zaten 15k olmuş Vento olmadan zam gelmiş yani geçmiş olsun.
Halen alınır bu arada 15'e 3060 sistem olduğunu düşünürsek. Ama ben olsam paramı dolar falan alıp fırsat sistem beklerdim. Hiç değilse ARC 770 sistem falan çıksa acayip iyi olabilir çünkü ARC kartlar satmıyor. Intel de firmalarla anlaşıp firmalarda şöyle 12-13'e arc770 i5 12400F sistem çıkarsalar baldan tatlı olur.

Halen alınır bu arada 15'e 3060 sistem olduğunu düşünürsek. Ama ben olsam paramı dolar falan alıp fırsat sistem beklerdim. Hiç değilse Arc 770 sistem falan çıksa acayip iyi olabilir çünkü Arc kartlar satmıyor. Intel de firmalarla anlaşıp firmalarda şöyle 12-13'e ARC770 i5 12400F sistem çıkarsalar baldan tatlı olur.

Evet hocam keşke gelse çok iyi fiyata olur.

Hocam 8500 olmus ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı