13000TL PC toplama

Ben ustaları çağırayım önden önden @fryzen @Caner Uncu .

AMD işlemci alırım diyorsanız ben de öneri yaparım Intel işlemcilerden pek anlamıyorum.
Şu sistem oyun için işinizi baya bir görür işlemciyi itopyadan almayın çünkü 14Nm satıyor. N11 gibi dışarıdan 12Nm R5 1600Af alıp rahatınıza bakın kalan paranın bir kısmıyla da oyun alırsınız.
Şaka mı yapıyorsunuz? 13.000TL bütçeye R5 1600 AF nedir?

Ben ustaları çağırayım önden önden @fryzen @Caner Uncu .

AMD işlemci alırım diyorsanız ben de öneri yaparım Intel işlemcilerden pek anlamıyorum.

Sisteme bakmadan işlemciyle yorum yapmışsınız o sistem 4000₺ eleştirmeden önce bir sisteme baksaydınız iyi olurdu.

O işlemci doğru anakart ve soğutucu ile birleşirse tadından yenmez. Öneri hazırlıyorum az sonra burdayım.
Sisteme bakmadan işlemciyle yorum yapmışsınız o sistem 4000₺ eleştirmeden önce bir sisteme baksaydınız iyi olurdu.
13.000 TL bütçe için açılan konuya 4.000 TL sistem atmanız baştan hata zaten.

Ben ustaları çağırayım önden önden @fryzen @Caner Uncu.

Ben çok cahilim bana yardımcı olsanız. İşlemci ve anakartta emin değilim birde ekran kartı. Geri kalanlar tamam.
O işlemci doğru anakart ve soğutucu ile birleşirse tadından yenmez. Öneri hazırlıyorum az sonra buradayım.

13.000 TL bütçe için açılan konuya 4.000 TL sistem atmanız baştan hata zaten.

Soğutucuya gerek var mı? ki fan varmış kasada galiba. Çok sağ ol, iyi olur ya anakart ve işlemci lazım. Peki sence ekran kartı nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
12000₺'ye soğutuculu bir sistem atmıştım.

Gördüm de ben memnunum ya monitörden olsun kasadan olsun sadece biraz daha düşük anakart ve işlemci önerebilir misin?

Umarım benim gibi sonradan keşke milleti dinleyip daha ucuz yollu bir şey alsaydım diye pişman olmazsın. Yanlış anlama sadece aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum.

Yok yok anlamam ama benim bütçem ve sınırım bu kadar çok olduğunu biliyorum ama 7 yıldır biriktiriyorum. Ve adam gibi almak istiyorum.

Gördüm de ben memnunum ya monitörden olsun, kasadan olsun sadece biraz daha düşük anakart ve işlemci önerebilir misin?

Yok yok anlamam ama benim bütçem ve sınırım bu kadar çok olduğunu biliyorum, ama 7 yıldır biriktiriyorum. Ve adam gibi almak istiyorum.

Ben de 2 yıl hayalini kurarak almıştım ama siz eminsiniz galiba. Eğer illa 13.000 TL'lik bir sistem alacaksanız arkadaşları dinleyin. Ana kart işlemci ve kasa değişsin. Adam gibi bir şey olsun.

Kardeş topladığın parçalar parana yazık edebilecek düzeyde. Kasa hava akışı çok kötü olan bir model anakart çok üst segment bir model. Senin için böyle bir sistem topladım. Monitörü IPS tercih ediyorum ben sen istersen değiştirebilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200331-115407.png
    Screenshot_20200331-115407.png
    127,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20200331-115400.png
    Screenshot_20200331-115400.png
    161,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20200331-115348.png
    Screenshot_20200331-115348.png
    169,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200331-115330.png
    Screenshot_20200331-115330.png
    177,6 KB · Görüntüleme: 67
Ben de 2 yıl hayalini kurarak almıştım ama siz eminsiniz galiba. Eğer illa 13.000 TL'lik bir sistem alacaksanız arkadaşları dinleyin. Ana kart işlemci ve kasa değişsin. Adam gibi bir şey olsun.

Öyle düşünüyorum zaten yani 13.000 TL demiyorum illa. Zaten işlemciden ve anakarttan kısmayı düşünüyorum. Ekran kartı yeterlidir değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı