1300TL 3. monitör önerisi

Deniz_Ali

Decapat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
431
Makaleler
3
Selamlar, kısa süre önce paramı toplayabildim ayın 2'sinde G29 ile birtanedaha montiör almak istiyorum şu anda 2 tane AOC 24G2U monitörüm var fakat ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlarda 3 monitör olarak kullanmak istediğim için bir monitöre daha ihtiyacım var. 144Hz olması önemli değil sol veya sağ tarafta kullanacağım. Büyük ihtimal solda. Çerçevesiz bir monitör arıyorum ve bir tane buldum açıkçası. (RTX 3070 ekran kartım var 3 Display Port 1 tanede HDMI girişim var şu anda aktif 2 Display Port kullanmaktadyım. HDMI veya DP fark etmez)

1. bulduğum bu.
2. bulduğumda bu.

Bunun haricinde 24 inç çerçevesiz tasarımlı bir monitör var mı daha performanslı? 1ms olması önemlimi bilmiyorum ama 4ms olursa çok gecikmeli gelir mi soldaki ekran ana ekranıma göre. (şu anki kullandığım monitör 1ms GtG galiba.)

Fazla gecikme olmayacaksa böyle bir tercihte bulunabilirim ama fazla gecikme olacaksa 1ms bir monitöre yönelebilirim 2. el.
 
Curved mı istiyorsun düz mü?
Yan monitör olarak kullanacağınız için ölü pikselli monitör alabilirsiniz
A fiyatı çok uygun ve şuanda benim kullandığım monitörün aynısı lakin ben gamegarajlardan aldım. Ölü piksek sıkıntı olmaz diğer monitörümdede var bu monitörde kronik sorun zaten. Teşekkürler ! bunu alıcam galiba.

Önerin için çok teşekkür ederim ama serdarbaşkan'ın attığı ürün benim monitörümün aynısı ve çok daha iyi duracağını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı