1300TL Sistem Toplama

Manuka

Hectopat
Herkese selamlar. Umarım Yeni üyeyim diye hor görmessiniz, çünkü uzun zamandır forumu takip ediyorum. Konu açmak bu güne nasip oldu.;)

Evet arkadaşlar derdim yeni bir sistem toplamak. Yaklaşık altı yıllık bilgisayar kullanıcısıyım, fakat ilk defa kendim toplayacagım. Tabi eski bilgisayarlarıma çeşitli modifiyeler yapmış birisiyim ( işlemci degiştirme, kasa degişikliği vb.) ama bu güne kadar kendi sistemimi baştan kuracak fırsat bulamadım.

Bütçe limitim 1300TL. Hdd, monitör ve dvd-rw eklemeye gerek yok çünkü bende zaten sıfır olarak var. İntel sistem tercihimdir. Bu güne kadar hiç Amd sistem kullanmadım Montajında bir farklılık yoksa ve sistemi kurduktan sonra sorun çıkarmayacaksa amd sistemde olabilir, yeterki bütçemi aşmasın. Yeni oyunları medium ayarlarda oynatsın yeter. Photoshop vb. programlar kullanmayacagım. Parçaları Vatan' dan önerirseniz iyi olur. Ağırlıklı olarak intel sistem önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı