1300TL'ye PS4 vs Oyun İçin Sistem Toplama

Ama ps4 oyunları 200-300 tl ve ailemin bu kadar para vereceklerini sanmam

PS4'e gta v 300 tl pc 180 tl

Sen PS3 al en iyisi kardeşim kırılmamış garantisi olan temiz ilgileniyorsan ben satıyorum. 12 Orijinal oyunlu Djital olarak PS3 oyunlar 15-30TL arası değişiyor. Daha uzun yıllar online oynarsin. Ve seni oyalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA V nerede 300 lira ? PS4 ü kullanmayan insanlardan öğrenip yanlış bilgi almayın. PSN storede hertürlü oyun sürekli olarak indirime giriyor ve PC platformundan daha ucuz fiyatlara düşüyor. Ayrıca sizin bütçeniz için PS4 daha uygun. Oyun fiyatlarını hiç düşünme bile. Ya 2.el kutulu alıcaksın yada PSN storede indirime girince alıcaksın oyunları. Bütçe monitör hariç 1500 lira olabiliyor ise PC topla. Bütçe yok ise PS4 Slim alabilirsin. Battlefield 1 PSN storede. Birkaç gün öncesine kadar 104 liraydı. Origindeli fiyatı malum. G2A da bile minimum 130 lira. Ben bir oyun alırken hangi platformda ucuz ise ordan alıyorum PS4 ve PC kullanıcısı olarak. Ki çoğunlukla PSN de ucuz.

GTA V nerede 300 lira ? PS4 ü kullanmayan insanlardan öğrenip yanlış bilgi almayın. PSN storede hertürlü oyun sürekli olarak indirime giriyor ve PC platformundan daha ucuz fiyatlara düşüyor. Ayrıca sizin bütçeniz için PS4 daha uygun. Oyun fiyatlarını hiç düşünme bile. Ya 2.el kutulu alıcaksın yada PSN storede indirime girince alıcaksın oyunları. Bütçe monitör hariç 1500 lira olabiliyor ise PC topla. Bütçe yok ise PS4 Slim alabilirsin. Battlefield 1 PSN storede. Birkaç gün öncesine kadar 104 liraydı. Origindeli fiyatı malum. G2A da bile minimum 130 lira. Ben bir oyun alırken hangi platformda ucuz ise ordan alıyorum PS4 ve PC kullanıcısı olarak. Ki çoğunlukla PSN de ucuz.

Hocam baya sallamışsın. PSN oyunları herzaman steama göre daha pahalıdır. Normal olarakta indirimli olarakta steam daha uygundur. Origin kullanan kaç kişi var ? Ps3 XBOX 360 gibi eski konsollarda ise steam ile eşit fiyatlarda dolaşıyor.

Yeni çıkmış AAA oyunların çoğu, PSN'de daha çabuk indirime giriyor ve ucuz oluyor. Eğer PS kullanmıyorsanız, fiyatları hakkında da yorum yapamazsınız.

Kullanıyorum ve yapabilirim. Steam kat ve kat daha çok indirim yapıyor. PSN'e göre PSN yaptığı indirimdeki oyunların %90' bağımsız kalitesiz yapımlar oluyor. Ps3 için yaptığı indirimler bile daha pahalı steama göre kullanmasam yorum yapmazdım.

Hocam baya sallamışsın. PSN oyunları herzaman steama göre daha pahalıdır. Normal olarakta indirimli olarakta steam daha uygundur. Origin kullanan kaç kişi var ? Ps3 XBOX 360 gibi eski konsollarda ise steam ile eşit fiyatlarda dolaşıyor.
Kendi kullandığım üyeliği sizden veyahut başkasından öğrenecek değilim. Aldığım oyunları ben biliyorum ödediğim rakamları ve bu rakamların PC platformunda ki fiyatlarını ben biliyorum bu sebeple sallama kelimesini tanımadığınız insanlara karşı kullanmayın zira ben sizin arkadaşınız değilim hiç hoş karşılamıyorum bu tavırı. Forum ortamında karşınızdaki insanlar ile saygı çerçevesinde konuşma yapmanızı tavsiye ederim.

Kendi kullandığım üyeliği sizden veyahut başkasından öğrenecek değilim. Aldığım oyunları ben biliyorum ödediğim rakamları ve bu rakamların PC platformunda ki fiyatlarını ben biliyorum bu sebeple sallama kelimesini tanımadığınız insanlara karşı kullanmayın zira ben sizin arkadaşınız değilim hiç hoş karşılamıyorum bu tavırı. Forum ortamında karşınızdaki insanlar ile saygı çerçevesinde konuşma yapmanızı tavsiye ederim.

Konuyu açan arkadaş oyunlara yüklü miktarda para veremeyeceğini belirtmiş. herkes için 100TL Kolay bulunan bir miktar değil. öğrenci olan var işsiz olan var. bunlarıda düşünüp arkadaşa yardımcı olacak tavsiyelerde bulunabilmek varken dalga geçer gibi yorumda bulunmayıda ben hoş karşılamıyorum. son olarak kullandığım kelime herhangi bir hakaret içermiyor bu yaştan sonra saygı/ahlak dersi almaya ihtiyacım yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı