Kimse gidip alın demez zaten.
Ben OEM Key'lerden Microsoft'un zarar etmesinden ziyade kâr ettiğini düşünüyorum.
Kimse gidip alın demez zaten.
Linç yemezsin merak etme. 1300TL veren yok.Ben OEM Key kullansam aynı korsan oyun oynayanlar gibi linç yer miyim?
Yemezsin.Yani sadece kişiselleştirme için mi 1300TL istiyorlar? Ben OEM Key kullansam aynı korsan oyun oynayanlar gibi linç yer miyim?
Yani sadece kişiselleştirme için mi 1300TL istiyorlar? Ben OEM Key kullansam aynı korsan oyun oynayanlar gibi linç yer miyim?
Bu sürümün olayı normal Windows 10 Pro 2TB RAM desteklerken bunun 6TB RAM desteklemesi.Eki Görüntüle 633144
Cidden para veren var mıdır ki?
Çok da büyük bir olay değil bence. Zaten kimse bilgisayarına 6 TB RAM takmaz, takamaz.Bu sürümün olayı normal Windows 10 Pro 2TB RAM desteklerken bunun 6TB RAM desteklemesi.
GNU/Linux ne kadar RAM destekliyor peki? 64-bit işlemci mimarisi ne kadar destekliyorsa. Yani teoride 16EB civarı. RAM sınırını düşünmüyorsunuz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.